Search

Και με την…βούλα το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο της Ξάνθης! Είχε δύο δοκάρια αλλά και ουσία ο ΑΟΞ!!!

Επιτελούς εκτός έδρας νίκη για την Ξάνθη που έχασε σωρεία ευκαιριών στο πρώτο μέρος, που είχε και δύο δοκάρια με Εμπέρτ και Σχρόιγεν, αλλά και ουσία στο δεύτερο μέρος όταν και ο Σιατραβάνης κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Έμπερτ για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ, χαρίζοντας στην Ξάνθη μια σημαντική νίκη και βαθιά ανάσα καθώς οι Ξανθιώτες ανέβηκαν στους 9 βαθμούς και διατηρήθηκαν σε κοντινή απόσταση απο την κορυφή.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Η ξανθιώτικη ομάδα έχει 9 βαθμούς – με ένα παιχνίδι λιγότερο – και το Σάββατο στις 14:45 θα υποδεχθεί τον ΑΟ Τρίκαλα για την 8η αγωνιστική (ΕΡΤ3). Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιώτης Καδδάς (ΕΠΣ Αχαΐας) με α’ βοηθό τον Αλέξανδρο Μπαλιακα (ΕΠΣ Κοζάνης), β’ βοητό τον Νικόλαο Τυριακίδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον Μελέτη Γιουμαντζίδη (ΕΠΣ Πέλλας).

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Φαν Ίπερεν, Ρουμπαγκούκα (75′ Νταλακούρας), Δούμτσιος, Μαραθωνίτης (61′ Γυφτοκώστας), Παπανίκου (83′ Γιαννιώτης), Κόκας, Κλιγγόπουλος (46′ Δερμιτζάκης), Ρούνεϊ, Λόβριτς (46′ Χατζηδίμπας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Ίζο, Γκαρσία (64′ λ. τρ. Παντελιάδης), Βέρκερ, Παπάζογλου Τ., Πέτροβιτς, Τεσίγια (86′ Τζούρμαν), Μπριλάντε, Σχρόιγεν (82′ Βόλτερς), Καπνίδης (64′ Μυστακίδης), Έμπερτ, Σιατραβάνης (86′ Πόποβιτς Κ.).

Share it