Search

Ηθική δικαίωση για τον ΑΟΞ για την δήθεν πολυιδιοκτησία και οργή για το και με την βούλα πλέον ΣΚΑΝΔΑΛΟ του υποβιβασμού!

Δικαίωση και οργή είναι τα συναισθήματα στο φίλαθλο κοινό και την ομάδα της Ξάνθης, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να κρίνει πως δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία.

Πριν από λίγο έγινε γνωστή η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που έκρινε πως δεν κρίνεται πειθαρχικώς ελεγκτέα τόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και η ΠΑΕ Ξάνθη για την πολύκροτη υπόθεση της πολυιδιοκτησίας. Υπόθεση που για να μην ξεχνιόμαστε με τις αφαιρέσεις βαθμών έφερε το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, τον υποβιβασμό της Ξάνθης για ένα γεγονός που όπως αποδείχτηκε δεν υπήρξε ποτέ.

Το σκεπτικό που περιλαμβάνει την απόφαση των τριών τακτικών δικαστών της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ ξεπερνάει τις 100 σελίδες και μέσα σ’ αυτό αναφέρεται ότι Επιτροπή δέχεται τυπικά, αλλά απορρίπτει κατ’ ουσίαν την πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την Ξάνθη πλέον περιμένουν να λάβουν το σκεπτικό της απόφασης προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις, καθώς θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι  θα υπάρχει και συνέχεια απέναντι σ’ όλους όσοι συμμετείχαν στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Υπόλογοι φυσικά πολλοί και κυρίως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, η Κυβέρνηση που επέτρεψε αυτό το φιάσκο, και φυσικά όσοι μετείχαν σε αυτή την πλεκτάνη που έφερε τον υποβιβασμό και προσπάθεια “αφανισμού” της Ξάνθης. Κάτι μπορεί να κατάφεραν το ΣΚΑΝΔΑΛΟ του υποβιβασμού της Ξάνθης για πρώτη φορά μετά απο 31 χρόνια ωστόσο δεν κατάφεραν τον αφανισμό της Ξάνθης, με τους Θρακιώτες με νέα ιδιοκτησία να μεγαλώνουν σε όλα τα επίπεδα καθημερινά.

Η υπόθεση φυσικά δεν τελειώνει εδώ καθώς όπως έχει τονίσει επανειλημμένα  ο Νομικός Εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Φάνης Ουζουνίδης η ομάδα της Ξάνθης θα αναζητήσει δικαστικώς αποζημιώσεις για τον υποβιβασμό. Άλλωστε η απόφαση αποτελεί δικαίωση και του Φάνη Ουζουνίδη που τόνιζε πως θα έρθει η δικαίωση

Share it