Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Εργοτέλης – Ξάνθη!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Έκτη αγωνιστική σήμερα Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στην Super League 2 με την Ξάνθη να φιλοξενείται από τον Εργοτέλη, στο τρίτο εκτός έδρας ματς της σεζόν. Το SportsAddict.gr θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στη σημερινή αναμέτρηση. Το LIVE συντονίζει ο Κώστας Νασούδης.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα, με τα τελευταία νέα, την προϊστορία και τις αποστολές των δύο ομάδων, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Την προηγούμενη (5η) αγωνιστική ο Εργοτέλης επικράτησε με 0-1 του Καραϊσκάκη Άρτας, ενώ η Ξάνθη αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τα Χανιά. (θυμηθείτε το ρεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ και το photostory της αναμέτρησης ΕΔΩ).

Θυμηθείτε τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής και την βαθμολογία, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να κάνει σέντρα στις 14:45 και την ίδια ώρα διεξάγονται δύο ακόμα ματς, αυτό ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Διαγόρα και αυτό ανάμεσα στον ΟΦ Ιεράπετρας και την Δόξα Δράμας. Αναλυτικά το πρόγραμμα από την 6η αγωνιστική ως και το τέλος του πρώτου γύρου ΕΔΩ.

Παίκτης της Ξάνθης, όπως ανακοινώθηκε μεσοβδόμαδα, είναι πλέον ο Γιούρι Σχρόιγεν. Θυμηθείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Μήνυμα αλλαγής εικόνας και αντεπίθεσης έστειλαν οι παίκτες της Ξάνθης. Θυμηθείτε ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ την εντυπωσιακή νέα όψη των πάγκων του Xanthi Arena.

Σεμινάριο διαιτησίας παρακολούθησαν μεσοβδόμαδα οι παίκτες της Ξάνθης με ομιλητή τον Τάσο Ντοσίδη. Θυμηθείτε ΕΔΩ.

14:20 Ώρα για τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης, Νεράλ, Πέιος, Μπουτσάκης, Αμπντουλαχί, Κωστανάσιος, Μανουσάκης, Κόνραντ.
Αναπληρωματικοί: Τζελέπης, Σερβιλάκης, Κατσούρρι, Κόλα, Αλεξάκης, Τσέλιος, Μπουρσέλης, Κοκκίνης, Πατρινός.

ΞΑΝΘΗ (Τόνι Πόποβιτς): Ίζο, Γκαρσία, Τζούρμαν, Στάθης, Τ. Παπάζογλου, Τάτος, Μπριλάντε, Σχρόιεν, Τεσίγια, Ντίνας, Καπνίδης.
Αναπληρωματικοί: Κέλαβα, Θ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Δημούτσος, Σιατραβάνης, Πόποβιτς, Βόλτερς, Μυστακίδης, Παντελιάδης.

14:25 Με 8 αλλαγές παρουσιάζεται η Ξάνθη στην αρχική της ενδεκάδα, σε σχέση με τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας με τα Χανιά.

14:30 Εκτός αποστολής έμειναν οι Βέλιτς, Τσαμούρης, Θυμιάνης και Έμπερτ, με τους δύο τελευταίους να έχουν ενοχλήσεις και να προφυλάσσονται.

14:35 Το γεγονός ότι το σημερινό πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, μιας που ο Εργοτέλης είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και πως μοναδικός στόχος της Ξάνθης είναι η άνοδος, τόνισε στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Κώστας Τσαμούρης, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

2′ Η πρώτη τελική στο ματς ανήκει στην Ξάνθη, με τον Τάτο να κλέβει την μπάλα στον χώρο του κέντρου, να μοιράζει αριστερά στον Σχρόιγεν και το σουτ του τελευταίου μέσα από την περιοχή να φεύγει ψηλά άουτ.

10′ Ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία για την Ξάνθη!! Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και πάλι ψηλά, ο Σχρόιγεν έκλεψε την μπάλα, μοίρασε στον Καπνίδη και εκείνος, πέφτοντας, έκανε μια προβολή, προ κενής εστίας, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

15:00 Συμπληρώθηκαν 15 λεπτά αγώνα στο Παγκρήτιο με την Ξάνθη ως τώρα να πατάει καλύτερα και να είναι σαφώς ανώτερη του Εργοτέλη. Στα άλλα ματς που είναι σε εξέλιξη Λεβαδειακός-Διαγόρας 0-0 και ΟΦ Ιεράπετρας-Δόξα Δράμας 0-1 από το 3′ με το γκολ του Μαυρία.

18′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι, την οποία αντικρίζει ο Κέβιν Γκαρσία.

19′ ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη!

Οι Κρητικοί ανοίγουν το σκορ στο 19′ κόντρα στη ροή του αγώνα. Όλα ξεκίνησαν από τη λάθος πάσα του Τζούρμαν, με τους γηπεδούχους να αποδεικνύονται καλοί στο transision και την μπάλα να φτάνει με 2 πάσες στον Κόνραντ, ο οποίος πάτησε περιοχή και με φοβερό πλασέ έκανε το 1-0.

22′ Σουτ του Μπουτσάκη, πέφτει και μπλοκάρει ο Ίζο.

15:08 Την ίδια ώρα η Δόξα Δράμας έχει κάνει δύο τα τέρματά της στην Ιεράπετρα με τον Βάντερσον από το 21′. ΟΦ Ιεράπετρας-Δόξα Δράμας 0-2.

28′ Απειλεί μετά από ώρα η Ξάνθη. Σέντρα του Στάθη από τα δεξιά, ο Καπνίδης πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Κατσιμήτρος μπλόκαρε την μπάλα.

29′ Μακρινό σουτ του Μανουσάκη, μπλόκαρε εύκολα ο Ίζο.

30′ Δεύτερη κίτρινη κάρτα και πάλι για παίκτη της Ξάνθης, την οποία αντικρίζει ο Καπνίδης για θέτρο.

35′ Κίτρινη κάρτα στον Νεράλη, η πρώτη για παίκτη του Εργοτέλη.

15:20 Έχει μειώσει ο ΟΦΙ από το 31′ με τον Λεμονή. ΟΦ Ιεράπετρας-Δόξα Δράμας 1-2. Παραμένει το Λεβαδειακός-Διαγόρας 0-0.

37′ Σέντρα του Σχρόιγεν, κεφαλιά του Τάτου η μπάλα έξω από το δεξί δοκάρι. Τέταρτη τελική της Ξάνθης στο ματς, όσες έχει και ο Εργοτέλης.

39′ Η Ξάνθη πατά και πάλι περιοχή, ο Καπνίδης γύρισε από τα δεξιά, όμως το πλασέ του Σχρόιγεν κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

15:30 Συμπληρώσαμε τα πρώτα 45′ Δύο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

15:32 Τελευταίο σφύριγμα για το πρώτο ημίχρονο. Εργοτέλης-Ξάνθη 1-0, με τον ΑΟΞ να έχει τις περισσότερες ευκαιρίες ως τώρα, αλλά τους γηπεδούχους να βρίσκουν το γκολ.

15:33 Ημίχρονο και στα άλλα δύο ματς. Λεβαδειακός-Διαγόρας 0-0, ΟΦ Ιεράπετρας-Δόξα Δράμας 1-2.

15:45 Από μια αλλαγή θα έχουν οι δύο ομάδες πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους. Για τον ΑΟΞ εκτός θα περάσει ο Γιούρι Σχρόιγεν που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του και στην θέση του θα μπει ο Σιατραβάνης, ενώ για τον Εργοτέλη ο Μπουρσέλης θα πάρει τη θέση του σκόρερ του ματς, Κόνραντ.

15:48 Σέντρα στο δεύτερο μέρος!

47′ Με πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ξεκινά το δεύτερο μέρος, με τον Μανουσάκη να κλέβει την μπάλα, να κερδίζει όσα μέτρα είχε μπροστά του και το πλασέ του από το ημικύκλιο της περιοχής να περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

48′ Κίτρινη κάρτα στον Τζούρμαν που μπήκε άτσαλα στην διεκδίκηση με τον Μπουτσάκη.

49′ Πέναλτι για την Ξάνθη που κερδίζει ο Σιατραβάνης από τον Μαζουλουξή.

50′ ΓΚΟΟΟΟΟΛ για την Ξάνθη!

Ο Κατσιμήτρος απόκρουσε το πέναλτι την εκτέλεση πέναλτι του Τάτου, η μπάλα στην συνέχεια βρήκε στο αριστερό δοκάρι και επέστρεψε στα πόδια του αρχηγού της Ξάνθης, που σε δεύτερο χρόνο πλάσαρε για το 1-1.

55′ Πέρασε ανεκμετάλλευτο το φάουλ που είχε κερδίσει ο Εργοτέλης σε καλή θέση, με την εκτέλεση του Μπουρσέλη να περνά πάνω από την εστία του Ίζο.

56′ Διπλή αλλαγή για τον Εργοτέλη. Ο Σερβιλάκης στη θέση του Ποζατζίδη, ενώ στον αγώνα περνά και ο Τσέλιος αντί του Μπουτσάκη.

61′ Κίτρινη κάρτα που βλέπει ο Κωστανάσιος. Δεύτερη κίτρινη για παίκτη του Εργοτέλη.

65′ Αλλαγές και για τις δύο ομάδες. Ο Μυστακίδης στη θέση του Ντίνα και ο Δημούτσος στη θέση του Τεσίγια για τον ΑΟΞ και ο Πατρινός στη θέση του Κωστανάσιου για τον Εργοτέλη.

71′ Γύρισμα του Κέβιν από τα αριστερά, πλασέ του Σιατραβάνη, μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος.

77′ Αλλαγή για τον Εργοτέλη ο Κοκκίνης στη θέση του Αμπντουλαχί. Αλλαγή και για τον ΑΟΞ με τον Θ. Παπάζογλου να παίρνει τη θέση του Καπνίδη.

82′ Κίτιρνη κάρτα στον πάγκο της Ξάνθης για διαμαρτυρίες.

85′ Σουτ του Τσέλιου η μπάλα άουτ, δεν απειλήθηκε ο Ίζο.

86′ Τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Βόλτερς στη θέση του Δημούτσου που πέρασε στο ματς 20 λεπτά νωρίτερα, αλλα όπως φαίνεται αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

88′ ΓΚΟΛ για τον Εργοτέλη.

Ο Τζούρμαν έχασε την μπάλα σε καίριο σημείο, οι του Εργοτέλη βγήκαν στην κόντρα και ο Μπουρσέλης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1.

89′ Κίτρινη κάρτα στον Μπουρσέλη για τον πανηγυρισμό του.

90′ Κίτρινη κάρτα και στον Θανάση Παπάζογλου.

16:33 Συμπληρώθηκε το 90λεπτο. Πέντε θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+4′ Σουτ του Κοκκίνη η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

90+5′ Φάουλ που κερδίζει η Ξάνθη και αποφέρει μια κίτρινη κάρτα στον Σερβιλάκη. Τελευταία φάση στο ματς, ευκαιρία για ένα γέμισμα στα καρέ των Κρητικών.

16:40 Τέλος στο ματς. Εργοτέλης-Ξάνθη 2-1, πρώτη ήττα για την Ξάνθη, που μένει για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη..

16:46 Η στατιστική απεικόνιση του ματς.

Σας ευχαριστούμε που μείνατε μαζί μας! Καλό υπόλοιπο Σαββάτου!

Share it