Search

Το θέλει περισσότερο η Σεβίλλη

Μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες

Μια ημέρα γεμάτη από ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις είναι η σημερινή, με παιχνίδια που ξεκινούν νωρίς το μεσημέρι σε όλη την Ευρώπη και ολοκληρώνονται τις πρώτες ώρες της Κυριακής. Ξεχωρίζουν οι αγώνες Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία, ενώ υπάρχουν και δυο για την δική μας Σούπερ Λιγκ.

Εμείς επιλέξαμε να ασχοληθούμε με το βραδινό παιχνίδι της Ισπανικής Λα Λίγκα, εκεί όπου η Σεβίλλη υποδέχεται στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» τη Χετάφε, ένα ματς που υπάρχει κυρίως ενδιαφέρον από τους γηπεδούχους.

Σεβίλλη: Έστω και στο φινάλε του αγώνα, η Σεβίλλη πέρασε από την έδρα της Αλμερία πριν 4 βράδια, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού, μαζί με Μπαρτσελόνα, Μπιλμπάο και Λεβάντε. Οι Ανδαλουσιανοί έχουν φυσικά το Κόπα ντελ Ρέι ανάμεσα στους φετινούς τους στόχους, όμως προέχει το πρωτάθλημα. Εκεί, η ομάδα του Λοπετεγκί είναι μέσα στην τετράδα, αλλά έχει από πάνω της Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στον ένα μόλις πόντο απόσταση. Δε θα ήταν τίποτα πιο ικανοποιητικό για τους οπαδούς της ομάδας αν έβλεπαν τη Σεβίλλη να τερματίζει πάνω από τους δυο αυτούς «κολοσσούς», αποδεικνύοντας την πρόοδο του συλλόγου και στην πράξη. Για το ματς με τη Χετάφε, δεν υπολογίζεται ο μπακ Ακούνια, ενώ για πρώτη φορά θα παίξει εντός έδρας ο νεοφερμένος Αργεντινός Πάπου Γκόμες.

Χετάφε: Σε πολλά παιχνίδια φέτος η Χετάφε έχει δείξει δείγματα της ποιοτικής ομάδας που διαθέτει, όμως οι Μαδριλένοι απέχουν πολύ από την περσινή εικόνα τους, όπου πάλεψαν μέχρι τέλους για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φέτος, η ομάδα δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστική, είναι ακριβώς στο μέσον της κατάταξης, στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού και το -7 από τις θέσεις της Ευρώπης. Παραδοσιακά δυσκολεύονται στην Ανδαλουσία και φέτος θα έχουν επιπρόσθετη δυσκολία, καθώς από το παιχνίδι θα λείψουν οι σημαντικοί Αραμπάρι, Ολιβέρα και Τσούτσο. Πρέπει να επισημάνουμε, πάντως, πως η Χετάφε είναι ομάδα που αν βρει τον αντίπαλο σε κακή μέρα μπορεί να κάνει τη «ζημιά».

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Στο σημείο που έχει φτάσει η Σεβίλλη δεν έχει περιθώριο για γκέλες, ειδικά στην έδρα της. Η Χετάφε είναι ομάδα που έχει αρκετά μεγάλη δυναμική τα τελευταία χρόνια, όμως οι Ανδαλουσιανοί είναι καλύτεροι. Πάμε στον άσο του 1.73 από τη Novibet.

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα στο Betpicks.gr

Share it