Search

Ταουσιάνης: “Κάθε νίκη είναι σπουδαία, αλλά η σημερινή κόντρα στην Ξάνθη είναι η σπουδαιότερη!”

Δεν έκρυψε την χαρά του για την πολύ μεγάλη νίκη του Εργοτέλη επί της Ξάνθης, ο τεχνικός των Κρητικών Γιάννης Ταουσιάνης που τόνισε την σημαντικότητα της νίκης των “κιτρινόμαυρων” απέναντι σε μια ομάδα που όπως τόνισε “δύσκολα την κερδίζεις.

Αναλυτικά ο Ταουσιάνης δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ3: ” Κάθε νίκη είναι σπουδαία. Η σημερινή έχει όμως πιο ψηλό βαθμό σπουδαιότητας. Κερδίσαμε μία ομάδα, που δύσκολα την κερδίζεις. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά που κάναμε κάποια επιπόλαια λάθη, στη συνέχεια δείξαμε ότι είμαστε η ομάδα που θέλει να κερδίσει γεγονός που με αφήνει πολύ ευχαριστημένο. Είναι σημαντικό επίσης πως παρά την ισοφάριση, που ήρθε από δικό μας λάθος, βγάλαμε αντίδραση, απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα.

Εμείς κάθε αγωνιστική θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίζουμε. Έχουμε κάνει τρείς σπουδαίες νίκες. Όλα τα παιχνίδια είναι αμφίρροπα και σε κάθε ματς αυτό που μετράει οι στιγμές. Εμείς δείχνουμε ότι είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε γύρει την πλάστιγγα υπέρ μας σε σχέση με το ξεκίνημα. Οι νίκες μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε”

Share it