Search

Σκοράρουν για την πρόκριση!

Μάθε τα πάντα για προγνωστικά στοιχήματος

Το Κύπελλο Ισπανίας συχνά-πυκνά κρύβει εκπλήξεις και είναι μια διοργάνωση η οποία μπορεί να δώσει την ευκαιρία σε ομάδες πέραν των γνωστών Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο κλπ την μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο μέσα στη σεζόν.

Δυο από αυτές τις ομάδες που έχουν όλα τα φόντα και την ικανότητα να το πράξουν, παίζουν μεταξύ τους σήμερα. Ανφερόμαστε στη φορμαρισμένη Μπέτις και την κάτοχο του Σούπερ Καπ Μπιλμπάο, η οποία πέρσι είχε φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου. Μάλιστα, λόγω του Covid-19 ο περσινός τελικός ακόμα δεν έχε γίνει (παίζει κόντρα στη «συμπολίτισσα» Σοσιεδάδ τον Απρίλιο), και υπάρχει ανοιχτό το σενάριο τα «λιοντάρια» να παίξουν δυο τελικούς Κυπέλλου (αν φτάσουν μέχρι τέλους και φέτος) μέσα σε μερικές ημέρες!

Μπέτις: Αρκετά δύσκολο βράδυ πέρασε την περασμένη Δευτέρα κόντρα στην Οσασούνα στην έδρα της, με την αντίπαλό της να χάνει αρκετές φάσεις στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη ένα γκολ στο φινάλε από τον Ιγκλέσιας την έδωσε την 7η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις. Η φόρμα αυτή δε μετράει σε τίποτα όταν μιλάμε για Κύπελλο, όμως και αυτό το γνωρίζει καλά ο Πελεγκρίνι. Οι Ανδαλουσιανοί θέλουν να φτάσουν στον τελικό και η Μπιλμπάο είναι μια από τις πιο παραδοσιακές δυνάμεις στο θεσμό, πράγμα που κάνει το έργο της Μπέτις ακόμα πιο απαιτητικό. Πιθανό να δούμε μερικές αλλαγές από τον Χιλιανό κόουτς, όχι σε μεγάλο βαθμό όμως.

Αθλ. Μπιλμπάο: Κοίταξε στα μάτια τη Μπαρτσελόνα μέσα στο «Καμπ Νου», ισοφάρισε στις αρχές του δευτέρου μέρους, όμως δεν άντεξε στην πίεση των ποιοτικών Καταλανών μέχρι τέλους. Οι Βάσκοι είναι σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία, μην ξεχνάμε πως σήκωσαν ένα τρόπαιο πριν λίγες εβδομάδες. Έχοντας ήδη έναν τελικό ακόμα να παίξει, ευελπιστούν πως θα φτάσουν σε ακόμα έναν για να έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμα δυο τρόπαια. Αμφίβολος δίνεται ο ηγέτης Γουίλιαμς, αλλά ακόμα και έτσι οι «λέοντες» διαθέτουν την ποιότητα για να παίξουν με στόχο την πρόκριση στην Ανδαλουσία.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα πολύ δυνατό τεστ στους προημιτελικούς του Κυπέλλου και για τις δυο ομάδες, οι οποίες σε πιθανή πρόκριση βλέπουν ορθάνοιχτο το σενάριο του τελικού μπροστά τους. Η Μπέτις έχει πολλά χρόνια (από το 2005) να πανηγυρίσει ένα τρόπαιο, ενώ η όρεξη στους Βάσκους έχει ανοίξει για τα καλά. Περιμένουμε γκολ και από τις δυο στο 2.05 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr

Share it