Search

Σε γνώριμα χέρια ξανά η τεχνική ηγεσία του ΟΦ Ιεράπετρας!

Η ομάδα η οποία η οποία ήταν η τελευταία που εργάστηκε, γίνεται η… επόμενη για τον Τιμόθεο Καβακά, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον ΟΦ Ιεράπετρας ως αντικαταστάτης του Μανώλη Παπαματθαιάκη.

Ο 48χρονος τεχνικός αποτελεί τον αντικαταστάτη του Μανώλη Παπαματθαιάκη, καθώς η διοίκηση του ΟΦΙ προχώρησε στην επαναπρόσληψη του. Υπενθυμίζεται πως ο Καβακάς εργάστηκε την περασμένη περίοδο μέχρι και τη στιγμή που σταμάτησε το πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού, με το τελευταίο του παιχνίδι να ήταν στις 7 Μαρτίου απέναντι στα Τρίκαλα. Ο Καβακάς έμεινε για τρεις ολόκληρους μήνες την πρώτη φορά στην Ιεράπετρα, με απολογισμό σε 12 παιχνίδια, 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ουσιαστικά ο πάγκος του ΟΦΙ μένει κενός για λίγες ώρες, ο δε Καβακάς θα καθοδηγήσει το σύλλογο του Λασιθίου στο αμέσως επόμενο παιχνίδι που είναι με τη Δόξα Δράμας για την 6η αγωνιστική όπου το ζητούμενο για τον ΟΦΙ είναι να μπορέσει να φτάσει στην πρώτη του και ιστορική νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΙ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον 47χρονο προπονητή Τιμόθεο Καβακά. Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα μας, μετά τη περσινή επιτυχημένη του θητεία, έχοντας στο πλευρό του, τον βοηθό και γυμναστή Δημήτριο Σημίτη. Ο κ. Καβακάς διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με σταδιοδρομία σε ομάδες  Α΄, Β΄ και Γ΄ εθνική.

Καλωσορίζουμε και πάλι τους, Τίμο Καβακά και Δημήτρη Σημίτη, τους ευχόμαστε, υγεία και πολλές επιτυχίες.

Share it