Search

Ροδόπη: Επικίνδυνο το οδόστρωμα στη διασταύρωση Καλλίστης

Μπορεί πριν από μερικούς μήνες η διασταύρωση Φαναρίου, στην Ε.Ο. Κομοτηνής – Φαναρίου, να αποκαταστάθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, πλην όμως η κατάσταση στην διασταύρωση Νέας Καλλίστης, που προηγείται στο δρομολόγιο Κομοτηνή – Φανάρι, παραμένει σε τραγική κατάσταση.

Πιο συγκεκριμένα, τους περασμένους μήνες πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποκατάστασης της ασφάλτου σε αρκετά σημεία της Ε.Ο. Κομοτηνής – Φαναρίου, μεταξύ αυτών και η μέχρι πρότινος άκρως προβληματική διασταύρωση Φαναρίου. Ωστόσο, παρεμβάσεις δεν έχουν γίνει ακόμη σε όλο τον δρόμο προς Φανάρι, με χαρακτηριστικό το παράδειγμα της διασταύρωσης Καλλίστης. «Εδώ στη Νέα Καλλίστη, η διασταύρωση είναι πιο χάλια από ποτέ» είναι το σχόλιο αναγνώστη του «Χ» που έστειλε τη φωτογραφία του βλέπετε.

Ο αναγνώστης, επικουρικά, θίγει και την έλλειψη διαγραμμίσεων που υπάρχει σε μερικά σημεία του δρόμου. Άσφαλτος μπορεί να έπεσε και οι περισσότερες διαγραμμίσεις έγιναν -αν και με χρονοκαθυστέρηση- στα περισσότερα σημεία, αλλά όχι σε όλα.

Σύμφωνα με το τεχνικό πρόγραμμα της Π.Ε. Ροδόπης, αναμένεται η αποκατάσταση της διασταύρωσης Καλλίστης, όπως και η διαγράμμιση σε όλο τον δρόμο. Το ερώτημα, όμως, είναι πότε αυτά τα τόσο εύκολα στην υλοποίησή τους έργα, θα γίνουν πράξη.

Πηγή: xronos.gr

Share it