Search

Με Άρη, Βόλο και ΑΕΚ έκλεισε η οκτάδα των προημιτελικών του Κυπέλλου! Την Παρασκευή η κλήρωση

Ο ΠΑΣ, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Βόλος, ο Άρης και η ΑΕΚ προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, στην οποία θα διεκδικήσουν μια θέση στους «4» μαζί με τον Παναθηναϊκό και την Λαμία.

Οι Γιαννιώτες νίκησαν 3-2 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (2-2 ο αγώνας στο γήπεδο των Ζωσιμάδων), οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν του Παναιτωλικού στο Καραϊσκάκη με το ίδιο σκορ που είχαν νικήσει στο Αγρίνιο (3-0) και ο ΠΑΟΚ 2-1 της ΑΕΛ στη Λάρισα (5-0 το πρώτο ματς στην Τούμπα).

Στη δεύτερη μέρα των ρεβάνς της 6ης φάσης, ο Βόλος πέρασε με την ισοπαλία 1-1 εναντίον του ΟΦΗ στο Ηράκλειο (2-0 το πρώτο ματς), ο Άρης νίκησε με το ίδιο αποτέλεσμα (2-0) τον Αστέρα και την Τρίπολη και, τέλος, στο “Γ. Καμάρας” ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη (2-1) και η ΑΕΚ την πρόκριση (2-0 στο 1ο ματς του ΟΑΚΑ).

Υπενθυμίζεται ότι η ανανεωμένη, εξαιτίας της πανδημίας, αγωνιστική δομή της διοργάνωσης, αφενός δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή της 2ης, 3ης, 4ης και 5ης φάσης και αφετέρου έδωσε το δικαίωμα -κατόπιν κλήρωσης- στον Παναθηναϊκό και στην Λαμία να περάσουν στα προημιτελικά χωρίς αγώνες.

Η κλήρωση για τους αγώνες της 7ης (προημιτελικής) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2020-2021 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 05.02.2021 και ώρα 11:30 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή, χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων, λόγω των μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του covid-19. Η διαδικασία της κλήρωσης θα καλυφθεί μέσω live streaming από το www.epo.gr.

 

Share it