Search

Παίκτης της Ξάνθης και με την…βούλα ο Γιούρι Σχρόιγιεν!

Και επίσημα παίκτης της Ξάνθης είναι με κάθε επισημότητα ο Ολλανδός εξτρέμ, Γιούρι Σχρόιγιεν που υπέγραψε το συμβόλαιο του και ανακοινώθηκε απο την ξανθιώτικη ΠΑΕ.

Ο 30χροος αριστεροπόδαρος είχε φέτος 22 συμμετοχές και 10 γκολ με τη φανέλα της Μάαστριχτ στην Β’ Ολλναδίας, και απολογισμό 170 ματς με 42 τέρματα και 32 ασίστ στην καριέρα του. Έχει παίξει ακόμα σε Φορτούνα Σιτάρντ (127 αγώνες, 10 γκολ, 8 ασίστ), Φένλο (26 συμμετοχές, 1 γκολ) και Γκόου Αχέντ Ιγκλς (5 συμμετοχές), ενώ αναδείχθηκε απο την Ακαδημία της PSV Αϊντχόβεν. Η ευχέρεια που έχει στο σκοράρισμα αλλά και το δυνατό αριστερό σουτ που έχει και δοκιμάζει πολύ συχνά, ευελπιστούν οι ιθύνοντες της Ξάνθης να φέρει λύσεις στο σκοράρισμα της ομάδας που η αλήθεια είναι οτι σε αυτά τα 4 πρώτα ματς δείχνει να ζορίζεται αρκετά.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

“Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Joeri Schroijen.

Ο 30χρονος Ολλανδός αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα κι έρχεται στην ομάδα μας με συνολικά 334 συμμετοχές στην καριέρα του και 54 γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες Fortuna Sittard, Go Ahead Eagles, Venlo, Maastricht στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ολλανδίας. Επέλεξε να φορά τον αριθμό Νο 77 στην πλάτη του.

Joeri, καλώς ήρθες στην ΞΑΝΘΗ!”

Share it