Search

Ξυπνάει ο «κοιμώμενος» γίγαντας!

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Σήμερα και αύριο (με το μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου) ολοκληρώνεται μια πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με αρκετά αμφίρροπα παιχνίδια στο πρόγραμμα. Οι μάχες για τις πρώτες, αλλά και τις τελευταίες θέσεις «φουντώνουν» και στο Λίβερπουλ θα γίνει ένα ματς που αφορά και τις δυο πλευρές.

Οι «ρεντς» του Κλοπ υποδέχονται την ανεβασμένη Μπράιτον στο «Άνφιλντ» και για τις δυο ομάδες αυτό πρόκειται για ένα πολύ κομβικό ματς αναφορικά με τους στόχους τους. Σέντρα στις 22:15 στο μεγάλο Λιμάνι της Αγγλίας.

Λίβερπουλ: Παρότι έπαιξε με λειψή και πρωτοεμφανιζόμενη άμυνα στο Λονδίνο κόντρα στην επικίνδυνη Γουέστ Χαμ, η κλάση των επιθετικών της Λίβερπουλ «έλαμψε» για δεύτερο σερί παιχνίδι, στο 3-1 επί των «σφυριών». Οι πρωταθλητές έδειξαν πως είναι εδώ ακόμα και για τη μάχη του τίτλου, έτοιμοι να κάνουν ένα μεγάλο σερί για να προλάβουν τις ομάδες του Μάντσεστερ. Ο Κλοπ, για να καλύψει τα κενά στην άμυνα, έφερε δυο νέους παίκτες, τον Ντέιβις από την Πρέστον και τον Καμπάκ από τη Σάλκε, σαν εναλλακτικές λύσεις. Για το ματς κόντρα στην Μπράιτον, η Λίβερπουλ λογικά θα έχει τον Φαμπίνιο εκ νέου, αν και δεν αποκλείεται να δούμε ξανά τον Χέντερσον σε ρόλο στόπερ μαζί με τον Φίλιπς.

Μπράιτον: Ως μια από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν της μπορεί να εξελιχθεί το «τρίποντο» κόντρα στην ισχυρή Τότεναμ για τη Μπράιτον, κάτι που την έφερε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι «γλάροι» έπαιξαν πολύ καλό και έξυπνο επιθετικό ποδόσφαιρο και παρότι προηγήθηκαν νωρίς, είχαν τις φάσεις για δεύτερο τέρμα. Το 1-0 ήταν αρκετό, όμως και με το ίδιο σκεπτικό θα πάνε στο Λίβερπουλ. Ο Πόττερ είδε τον Μακάλιστερ να φεύγει τραυματίας από το ματς με τα «σπιρούνια» και είναι αμφίβολος, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον σημαντικό Βέλτμαν. Η Μπράιτον δε θα φοβηθεί τη Λίβερπουλ, θα παίξει όπως ξέρει και μην ξεχνάμε πως στο ματς του πρώτου γύρου είχε πάρει ισοπαλία στις καθυστερήσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από 3 τέρματα πέτυχε κόντρα σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ εκτός έδρας η Λίβερπουλ και με τις νίκες αυτές έδειξε πως σιγά-σιγά βρίσκει εκ νέου τον τρόπο να κερδίζει σημαντικά ματς. Η Μπράιτον ήταν εξαιρετική με την Τότεναμ, όμως στο «Άνφιλντ» θα υποστεί πίεση. Πάμε στον άσο μαζί με το over 2.5 στο 1.97 του Stoiximan.

Δωρεάν προσφορες* pamestoixima  με τον Άρχοντα στο Αrxondasbet.com

Share it