Search

Photos: Η εντυπωσιακή νέα όψη των πάγκων του Xanthi Arena και το “ΑΟΞΑΡΑ” που κεντρίζει το ενδιαφέρον!

Μετά την άκρως εντυπωσιακή φυσούνα που κέντρισε το ενδιαφέρον στο πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς με τον Ιωνικό(θυμηθείτε ΕΔΩ), η ομάδα της Ξάνθης επεφύλασσε ακόμα μια ξεχωριστή έκπληξη σε όλους με τις αλλαγές στους πάγκους του γηπέδου αλλά και μια κίνηση με σημειολογικό ενδιαφέρον για τους φίλους της ομάδας.

Βλέποντας κανείς τους νέους πάγκους του Xanthi Arena αν μη τι άλλο εντυπωσιάζεται κανείς βλέποντας το design και την επιλογή άνετων καθισμάτων τόσο για την γηπεδούχο όσο και για την φιλοξενούμενη ομάδα φυσικά. Με νέα καθίσματα σε χρώμα μαύρο που ταιριάζει γάντι με το άσπρο-κόκκινο που έχει το γύρω γύρω των πάγκων αλλά και το έντονο κόκκινο “Xanthi FC” σε όλα τα καθίσματα.

Ενώ ευχάριστη αίσθηση προκάλεσε και η επιλογή της ομάδας να ντύσει τους δύο μεγάλους πάγκους του γηπέδου όχι με κάποια διαφήμιση αλλά με την λέξη “ΑΟΞΑΡΑ” που συνοδεύεται απο το σήμα της ομάδας και αν μη τι άλλο όταν με το καλό έρθει η ώρα να επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας που θα κάθονται στην Θύρες Α1 και Γ1(Σταμάτη Γεωργουδάκη).

Share it