Search

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τώρα ή ποτέ

Μάθε τα πάντα για τις Στοίχημα Προσφορές*

Ένα σούπερ τριήμερο ξεκινάει σήμερα για όλους τους λάτρεις του Αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς θα έχουμε μια φουλ αγωνιστική σε όλες τις κατηγορίες της χώρας, μέσα στις οποίες περιλαμβάνονται πολύ μεγάλα ραντεβού, όχι μόνο ονομάτων, αλλά και ουσίας.

Ένα από αυτά είναι και το παιχνίδι που θα γίνει στο «Μπράμαλ Λέιν», με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να κάνει την ύστατη προσπάθεια να φτάσει βαθμολογικά τις υπόλοιπες της ουράς. Οι «λεπίδες» υποδέχονται τη Γουέστ Μπρόμιτς, σε ένα ματς «ο θάνατός σου, η ζωή μου».

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Εκεί όπου όλα φαίνονταν μάταια για την προσπάθεια της Σέφιλντ να μείνει ακόμα μια σεζόν στα «μεγάλα σαλόνια», ένα ιστορικό διπλό στο «Ολντ Τράφορντ» και μια εξαιρετική παρουσία στο «Έτιχαντ» μέσα σε 4 ημέρες, έδωσαν ελπίδες στους φίλους της ομάδας πως η χρονιά ακόμα «παίζεται». Οι «λεπίδες» είχαν συνεχόμενες ήττες το τελευταίο διάστημα, αλλά δεν έπαιζαν άσχημα, χάνοντας πάντα στο… νήμα. Η Γουέστ Μπρομ είναι από τους βασικούς αντιπάλους που πρέπει να περάσουν για να μεγαλώσουν οι πιθανότητες σωτηρίας, οπότε το σημερινό ματς είναι από τα πιο κομβικά για την ομάδα του Κρις Γουάιλντερ στη σεζόν. Όσμπορν, Ρόμπινσον και Στίβενς είναι σημαντικές απώλειες, όμως η ομάδα πήρε το αποτέλεσμα με τη Γιουνάιτεντ χωρίς αυτούς.

Γουέστ Μπρομ: Ο πρώτος «τελικός» κόντρα στη Φούλαμ δεν ήταν απόλυτα θετικός για τα «σπουργίτια», καθώς με την ισοπαλία έμειναν κάτω από τους αντιπάλους τους στη βαθμολογία. Τώρα οι παίκτες του Σαμ Αλαρντάις οφείλουν να φύγουν «αλώβητοι» από το Σέφιλντ, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα έχουν ακόμα έναν… βραχνά στην προσπάθειά τους για παραμονή. Ο «Μπιγκ Σαμ» μίλησε με καλά λόγια για τους παίκτες του και την προσπάθεια που έκαναν κόντρα στη Φούλαμ και ανέφερε την κρισιμότητα του αγώνα στο «Μπράμαλ Λέιν». Το καλό για τον ίδιο είναι πως ο μοναδικός αμφίβολος από όλο το ρόστερ είναι ο Ντιαγκανά, χωρίς να έχουν αναφερθεί άλλα προβλήματα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ να ξαναμπεί στο «κόλπο» της σωτηρίας, καθώς η Γουέστ Μπρόμιτς είναι από τους άμεσους αντιπάλους. Οι γηπεδούχοι μπαίνουν στο ματς με ψυχολογία μετά από πολύ καιρό, θα πιέσουν από το ξεκίνημα και θεωρούμε πως μπορούν να βάλουν «φωτιά» στην ουρά. Ο άσος στο 1.90 από τη Novibet.

Καθημερινά δωρεάν picks και στατιστικά για το στοίχημα στο Betpicks.gr

Share it