Search

Με ανεβασμένο ηθικό η Μπέτις

Δείτε το bet365 bonus εγγραφης

Για ακόμα μια Δευτέρα το πρόγραμμα είναι αρκετά «φτωχό» στις πιο προβεβλημένες διοργανώσεις, καθώς μέσα στην εβδομάδα ακολουθούν γεμάτες αγωνιστικές σε Αγγλία, Γαλλία και Κύπελλα σχεδόν παντού.
Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα κλασικό Ισπανικό ματς Ανδαλουσίας εναντίον Χώρας των Βάσκων. Η Μπέτις φιλοξενεί την Οσασούνα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» και θα ψάξει να συνεχίσει την άνοδό της απέναντι σε μια ομάδα που θέλει βαθμούς στην ουρά.
Μπέτις: Σε αρκετά καλή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Ρεάλ Μπέτις, η οποία πριν μερικές ημέρες κατάφερε να πάρει και την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, επικρατώντας στην παράταση της πολύ δυνατής Ρεάλ Σοσιεδάδ με 3-1. Έτσι, οι Ανδαλουσιανοί συνεχίζουν τον αγώνα τους σε διπλό «ταμπλό», θέλοντας τη διάκριση και στο πρωτάθλημα. Στη Λα Λίγκα, όντας αήττητοι για 4 σερί ματς αλλά και 4 στην έδρα τους, θέλουν να πάρουν το τρίποντο επί της Οσασούνα για να πλησιάσουν περισσότερο την 6η θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Για το ματς αυτό, γνωστές είναι οι απουσίες των Μπαρτρά, Μπράβο, Καμαράσα, Λάινες και Γκαρσία.
Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 3-1 στην παράταση επί της Σοσιεδάδ για το Κύπελλο. Ο Ογιαρθάμπαλ το 0-1 στο 13’, ισοφάρισε ο Κανάλες στο 78’, το ματς πήγε στην παράταση. Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας το 2-1 στο 96’, το 3-1 έκανε ο ίδιος παίκτης στο 111’. Με δέκα παίκτες απ’ το 48’ η Σοσιεδάδ, έμεινε με δέκα και η Μπέτις στο 75’.
Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ρόμπλες – Μιράντα, Μαντί, Βίκτορ Ρουίθ, Έμερσον – Κανάλες, Φεκίρ, Καρβάλιο – Τέγιο, Μπόρχα Ιγκλέσιας, Χοακίν.
Οσασούνα: Δε τα κατάφερε στο Κύπελλο πριν μερικές ημέρες, όταν αγωνιζόμενη με αλλαγές, ηττήθηκε με γκολ στην παράταση από την Αλμερία της Σεγούντα και έμεινε εκτός 8άδας. Μεγάλος στόχος της Οσασούνα, πάντως, είναι η παραμονή στη Λα Λίγκα και δε την πείραξε τόσο ο αποκλεισμός. Οι Βάσκοι ταξιδεύουν στη Σεβίλλη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως πέρας την δυναμικότητας του αντιπάλου, έχουν να αντιμετωπίσουν και μια αρνητική παράδοση, καθώς έχουν 5 ήττες και μόλις 1 νίκη στα τελευταία 6 ματς τους εκεί. Τα προβλήματα απουσιών είναι αρκετά, καθώς πέραν των μακροχρόνιων Άβιλα, Αντριάν, Μπράσανατς, Αριντάν και Ρουμπέν, εκτός έμειναν οι Τζόνι, Μπούντιμιρ, Τόρο και Ρονκάγλια.
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας αποκλεισμός στα πέναλτι κόντρα στην Αλμερία για το Κύπελλο. Στο 0-0 το 90λεπτο και η παράταση.
Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Ερέρα – Κρουθ, Ουνάι Γκαρθία, Νταβίντ Γκαρθία, Βιδάλ – Τόρες, Μονκαγιόλα, Ινίγκο Πέρεθ – Ρουμπέν Γκαρθία, Καγιερί, Μπαρχά.
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δυο ομάδες έχουν πολύ σοβαρούς λόγους να κυνηγήσουν τη νίκη στο παιχνίδι. Αν το δούμε καθαρά από θέμα ποιότητας και ρόστερ, όμως, η Μπέτις είναι σαφώς ανώτερη και στα τελευταία ματς έχει δείξει μεγάλη βελτίωση. Θα πάρουμε τον άσο του 1.87 από τη bet365.
Για προτάσεις στοιχήματος σήμερα , στοιχηματικές, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.gr

Share it