Search

Μήνυμα αλλαγής εικόνας και αντεπίθεσης απο τους παίκτες της Ξάνθης!(+pic)

Απογοήτευση και προβληματισμός ήταν τα συναισθήματα στα αποδυτήρια της Ξάνθης μετά το φινάλε του αγώνα με τα Χανιά, όμως μετά την κουβέντα μεταξύ ιθυνόντων της ομάδας με προπονητές και ποδοσφαιριστές είχαν έναν κοινό παρανομαστή, την πίστη στην δεδομένη ποιότητα της ομάδας και το μήνυμα αντίδρασης που πρέπει να υπάρξει απ’ όλους.

Άπαντες στον σύλλογο ξέρουν πως η εικόνα της ομάδας στα πρώτα 4 ματς δεν έχει καμία σχέση με τις δυνατότητες τους και πλέον όλοι πρέπει να αρχίσουν να αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητες του που θα φέρουν και την βελτίωση της ομάδας. Και αρχής γενομένης απο το ματς με τον Εργότελη να ξεκινήσει η αντεπίθεση της Ξάνθης.

Κανείς στον σύλλογο δεν αδικεί τους φίλους της ομάδας για την έντονη κριτική, άλλωστε άπαντες έχουν ανεβάσει ψηλά τον πήχη, όμως απο την άλλη πλευρά δεν παραγνωρίζουν και το γεγονός πως η ομάδα ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό και υπάρχει η πίστη πως οι παίκτες της ομάδας και δη οι έμπειροι θα ηγηθούν της αντίδρασης της ομάδας και απο τα επόμενα ματς θα αρχίσουμε να βλέπουμε την πραγματική Ξάνθη.

Πάμε να δούμε τρία χαρακτηριστικά ποστ που δείχνουν και το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας και την πίστη όλων πως σύντομα θα βλέπουμε μια διαφορετική Ξάνθη στο γήπεδο

Κάνουμε αρχή απο το ποστ του Γερμανού μεσοεπιθετικού Πάτρικ Έμπερτ που έγραψε χαρακτηριστικά “Όχι το αποτέλεσμα που θα θέλαμε όμως μπορούμε να χτίσουμε με την εικόνα ειδικά του 2ου ημιχρόνου. Παίρνουμε τον βαθμό, και το γεγονός πως κρατήσαμε το μηδέν, τα γκολ θα έρθουν είμαι 100% σίγουρος. Πάμε για τους 3 πόντους την επόμενη εβδομάδα(το Σαββατιάτικο ματς με Εργοτέλη). Πάμε Ξάνθη”

Το δικό του μήνυμα αντεπίθεσης έστειλε ο Γιάννης Μυστακίδης που ανέβασε φωτογραφία του με Τάσο Παπάζογλου και Αντώνη Καπνίδη και έγραψε “Θα παλέψουμε για αυτή την ομάδα. Όλοι μαζί. Δουλειά, δουλειά, δουλειά”

Ενώ απο την πλευρά του ο Ράντι Βόλτερς έγραψε “Η ισοπαλία δεν είναι το αποτέλεσμα που θα θέλαμε αλλά θα βελτιωθούμε. Χαρούμενος για την πρώτη μου εμφάνιση στο “σπίτι μας”. Κοιτάμε το επόμενο ματς, Πάμε

Share it