Πρώτη παραίτηση προπονητή σε ομάδα της Super League 2!

Μετά τη νέα του Απόλλωνα Λάρισας, με 0-3 αυτή τη φορά από την Παναχαϊκή, ο νεαρός τεχνικός της ομάδας της Λάρισας Γιάννης Μάγγος πήρε την απόφαση να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του Απόλλωνα Λάρισας. Σε πέντε παιχνίδια ο Μάγγος μέτρησε με τους Θεσσαλούς δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Ο νεαρός τεχνικός ανέφερε τα εξής στην επιστολή παραίτησής του:

«Μετά και την σημερινή ήττα από την Παναχαϊκή και επειδή δεν μου αρέσουν τα μισόλογα, θεωρώ πως πρέπει να θέσω την παραίτηση μου, στην διάθεση της διοίκησης, προκειμένου να αποφασίσει το καλύτερο για την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι είμασταν πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα, στα τέλη Σεπτεμβρίου, όμως η αναβολή έναρξης του πρωταθλήματος φαίνεται πως είχε καταλυτικά αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα. Επειδή αγαπάω τον Απόλλωνα και θέλω να πάει μπροστά, θεωρώ τον εαυτό μου, να έχει αναμφίβολα μερίδιο ευθύνης, γι αυτό και παραιτούμαι για να τον βοηθήσω να βρει το δρόμο του.

Ο Απόλλωνας δεν πρόκειται να βγει από την καρδιά μου, ούτε φυσικά οι άνθρωποι της διοίκησης και δη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Μαντζανάς, με τους οποίους είχα άψογη συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδος για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Καλή τύχη στον Απόλλωνα»

Share it