Search

Το pregame του αγώνα της Ξάνθης με τα Χανιά με τα… μάτια του SportsAddict (14:45 LIVE)

Το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς δίνει η Ξάνθη που στις 14:45 υποδέχεται στο Xanthi Arena τα Χανιά (LIVE Ertsports, SportsAddict) σε ένα ματς που αμφότερες οι ομάδες… καίγονται για τη νίκη.

Μετά απο 4 αγωνιστικές η Ξάνθη που προέρχεται απο την ισοπαλία στην Λιβαδειά μετρά 5 βαθμούς έχοντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες, και φυσικά ματς λιγότερο αυτό με την Δόξα Δράμας. Ενώ τα Χανιά που την περασμένη αγωνιστική υπέστησαν την πρώτη τους ήττα απο τον Εργοτέλη έχουν ακόμη 2 ισοπαλίες, έχοντας και αυτοί ματς λιγότερο με την Δόξα Δράμας. Αντιλαμβάνεται κανείς πως για καμία απο τις δύο ομάδες δεν κρίνεται ικανοποιητικό το ξεκίνημα με την Ξάνθη που είναι και το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας να ψάχνει μια πειστική εμφάνιση, ενώ απο την άλλη τα Χανιά που ξεκίνησαν με όνειρα και φιλοδοξίες για διεκδίκηση της ανόδου ακόμα δεν έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη.

Μάλιστα παρότι νωρίς αμφότεροι οι τεχνικοί νιώθουν την πίεση λόγω των αποτελεσμάτων, αν και της Ξάνθης περισσότερο έχει να κάνει με την εικόνα της ομάδας και όχι τόσο τα αποτελέσματα. Το ματς κρύβει αρκετές παγίδες για τους ξανθιώτες που δεν θα πρέπει σαφώς να υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τα Χανιά, που στις πρώτες αγωνιστικές είχαν καλή εικόνα αλλά όπως και η Ξάνθη σοβαρό θέμα στο σκοράρισμα.

Προϊστορία μεταξύ των δύο ομάδων δεν υπάρχει ιδιαίτερη, ειδικά ως Κισσαμικός ενώ ως Χανιά η Ξάνθη τους αντιμετώπισε μια φορά στο μακρινό 1976 για το Κύπελλο Ελλάδας, με την Ξάνθη να χάνει στην Κρήτη με 2-1 στην παράταση. Να σημειώσουμε πως αυτό θα είναι και το πρώτο εντός έδρας ματς της Ξάνθης με το νέο πιο αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο(δείτε ΕΔΩ) 

Ίδια αποστολή με το παιχνίδι της Τετάρτης στην Λιβαδειά για την Ξάνθη, με τον Τόνι Πόποβιτς να ξέρει πως αυτό το ματς είναι πολύ κομβικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Δείτε την αποστολή της Ξάνθης ΕΔΩ

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις ολοκλήρωσε στην Ξάνθη την προετοιμασία τους τα Χανιά, με τον Αλέκο Βοσνιάδη να έχει στην διάθεση του και το τελευταίο απόκτημα της ομάδας. Δείτε την αποστολή των Χανίων ΕΔΩ

Share it