Search

Η σημειολογική κίνηση του Μπίλ Πάπας που έντυσε στα “άσπρα-κόκκινα” την Olympic Sydney γιορτάζοντας την συνεργασία με ΑΟΞ!

Σε μια άκρως συμβολική κίνηση που μπορεί να βρίσκεται μακριά όμως η σκέψη του είναι στην Ξάνθη, προχώρησε ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος του ΑΟΞ Μπίλ Πάπας.

Όπως τονίζει η Greek Herald(δείτε ΕΔΩ) ο Μπίλ Πάπας προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση ορίζοντας ως φανέλα της Olympic Sidney το άσπρο-κόκκινο που φορά και η Ξάνθη ενώ μάλιστα να σημειώσουμε πως στο πίσω μέρος της φανέλας προστέθηκε και το λογότυπο της Pan Hellenic. Μάλιστα αυτή παρουσιάστηκε απο τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Peter Kekeris την οποία μάλιστα φόρεσαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι εναντίον της Macarthur Rams FC  ενώ την ίδια στολή θα φορέσουν και τα τμήματα Υποδομής του συλλόγου, φέρνοντας μάλιστα γούρι οι νέες εμφανίσεις καθώς η Ανδρική ομάδα κέρδισε με 1-0, η ομάδα Κ20 με 4-1 ενώ εντυπωσιακή εμφάνιση είχαμε απο την Κ18 που κέρδισε με 6-2

Βέβαια όπως ήταν λογικό ο κ. Πάπας τόνισε πως “Το Μπλε και το Λευκό είναι συνώνυμο της Olympic Syndey και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ” ωστόσο όπως τόνισε  “Πρόσφατα είχα τη μεγάλη χαρά και τιμή να ηγηθώ μιας κοινοπραξίας, συμπεριλαμβανομένου του συναδέλφου μου στην Olympic Ντέμον Χανλίν για να αποκτήσω την ΠΑΕ Ξάνθη. Η αγορά της Ξάνθης, είναι μια τεράστια ώθηση για ταλαντούχους παίκτες του Ολυμπιακού Ομίλου Ποδοσφαίρου του Σίδνεϊ, καθώς έχουμε πλέον την κορυφαία πορεία ανάπτυξης στην Αυστραλία και θα προσφέρει την πιο συναρπαστική ευκαιρία για τους παίκτες μας να προχωρήσουν στο επαγγελματικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον”

Ενώ με χαρά παρουσίασε και στα social media της η Olympic την αλλαγή στην δεύτερη εμφάνιση της ομάδας, η οποία μάλιστα είναι ιστορική, και συνοδεύεται απο της δηλώσεις του κ. Πάπας που διαβάσατε παραπάνω

Share it