Search

Αποχώρησε απο τον ΑΟΞ και κάνει νέο ξεκίνημα στα Τρίκαλα ο Βασίλης Φασίδης!

Παρελθόν αποτελεί απο την Ξάνθη εδώ και αρκετό διάστημα ο Βασίλης Φασίδης που μετά απο 7 χρόνια και το 2015 όταν και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο προερχόμενος απο μια εξαιρετική σεζόν στην ομάδα Νέων του συλλόγου, που δεν άργησε να βρει το νέο σταθμό της καριέρας του με τον ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του να τον παραχωρεί στα Τρίκαλα.

Ο Φασίδης στην παρουσία του στην Ξάνθη έχει μετρήσει 40 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 1 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 στο περσινό μπαράζ, ενώ είχε μια ενδιάμεση παρουσία στον Αιγιανικό το 2016-2017 που αγωνίστηκε δανεικός απο την Ξάνθη, ενώ απο το καλοκαίρι του 2019 τον απέκτησε ο ΠΑΟΚ που τον άφησε δανεικό στην Ξάνθη για έναν χρόνο.

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Βασίλη Φασίδη. Την σεζόν (2016-17) αγωνιζόταν στον Αιγινιακό (26 συμμετοχές, 3 γκολ) ενώ την τελευταία 4ετια φορούσε την φανέλα της Ξάνθης με απολογισμό 40 παιχνίδια και 1 γκολ) και είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας μας. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. #aotrikala 🔴🔵

Share it