Search

Τηλεδιάσκεψη με τις ομάδες της Θράκης είχε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ Παναγιώτης Φασούλας

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον υποψήφιο πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και «ζωντανό Θρύλο» του ελληνικού μπάσκετ κ. Παναγιώτη Φασούλα με τους εκπροσώπους των ομάδων της Θράκης.

Η τεχνολογία πολλές φορές δίνει λύσεις σε προβλήματα και αυτό έκανε άλλη μια φορά η χρήση ψηφιακής πλατφόρμας, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων της περιοχής μας εκφράζοντας στον κ. Φασούλα τους προβληματισμούς τους αλλά και προτάσεις για την επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ.

Στον εισαγωγικό του λόγο ο κ. Φασούλας όπως αναφέρει το paratiritis-news.gr εξέφρασε την ανάγκη να περάσει το ελληνικό μπάσκετ στη νέα εποχή και να δοθεί κάθε πτυχή του οργανισμού σε καταρτισμένους και τεχνοκράτες. Ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας στάθηκε στην σημασία που έχει η βελτίωση της κατάστασης στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ αλλά και στο κομμάτι της προβολής και του Marketing με στόχο τα έσοδα να είναι ικανά να καλύψουν τις ανάγκες των σωματείων που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΟΚ.

Η κουβέντα που κράτησε περίπου 3 ώρες κινήθηκε γύρω από θέματα για την βελτίωση της κατάστασης του αθλήματος με στόχο να φτάσει ξανά το μπάσκετ να αποκτήσει την χαμένη του αίγλη. Οι εκπρόσωποι των σωματείων της περιοχής στάθηκαν στην χιλιομετρική απόσταση και τα επιπλέον έξοδα που προκύπτουν λόγω της γεωγραφικής τους θέσης ενώ ακόμα τέθηκε το ζήτημα ανάληψης διοργανώσεων στην περιοχή, προκειμένου να αναπτυχθεί και ο αθλητικός τουρισμός.

Όλοι οι ομιλητές στάθηκαν στη σημασία που έχει η προοπτική και η αναβάθμιση του αθλήματος συ συνδυασμό με την επικοινωνία με τις τοπικές Ενώσεις αλλά και την τοπική αυτοδιοίκηση για την διοργάνωση αθλητικών γεγονότων και την αξιοποίηση των υποδομών.

Share it