Search

«Κρας τεστ» στο Λονδίνο!

Παίξτε στην κορυφαία στοιχηματική, pamestoixima

Προετοιμασία για ένα πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν από σήμερα οι περισσότερες ομάδες στην Ευρώπη, καθώς χθες ήταν μια γεμάτη ημέρα από παιχνίδια. Σήμερα, όλα τα «φώτα» πέφτουν φυσικά στο Λονδίνο, καθώς έχουμε ένα πολύ μεγάλο ματς ανάμεσα σε δυο ομάδες που θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους.

Αναφερόμαστε, βέβαια στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ για την Πρέμιερ Λιγκ. Ένα ραντεβού στο οποίο αναμένεται να… πέσουν κορμιά για το τρίποντο. Ξεχωρίζει, επίσης και η «μάχη» των πάγκων ανάμεσα σε Μουρίνιο και Κλοπ.

Τότεναμ: Παρότι ξεκίνησε με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, χρειάστηκε να μπουν μέσα Σον και Κέιν για να πάρει… μπρος και να αποκλείσει τη Γουίκομ για την 4η φάση του Κυπέλλου. Ακόμα και έτσι, όμως, η Τότεναμ παραμένει μέσα σε όλους τους στόχους που έχει θέσει για φέτος. Ο Μουρίνιο ξέρει πολύ καλά τη Λίβερπουλ και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σταθεί στο γεγονός πως ο αντίπαλός του είναι ντεφορμέ, καθώς αυτό αλλάζει μέσα σε 90 λεπτά. Πιθανή νίκη θα βάλει τους Λονδρέζους εκ νέου στην πρώτη 4άδα και θα τους δώσει κάθε δικαίωμα να ελπίζουν για ακόμα περισσότερα. Μόνο ο Λο Σέλσο λείπει από απουσίες, την καλύτερη 11άδα θα παρατάξει ο Ζοζέ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 1-4 επί τη Γουίκομ για το Κύπελλο. Στο 25’ μπήκε μπροστά η Γουίκομ, η Τότεναμ ισοφάρισε με τον Μπέιλ στο 45’, έκανε το 1-2 στο 86’ με τον Γουίνκς, το 1-3 στο 87’ με τον Ντομπελέ και το τελικό 1-4 στις καθυστερήσεις με τον ίδιο παίκτη.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Γιορίς – Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Ρόντον – Χόιμπιεργκ, Γουίνκς – Μπέρχβαϊν, Εντομπελέ, Σον – Κέιν.

Λίβερπουλ: Κάποιος πρέπει να την… ξεματιάσει. Η Λίβερπουλ πέραν του ότι έχει να «γευτεί» τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα πέντε ολόκληρες αγωνιστικές, έμεινε και εκτός Κυπέλλου από την Γιουνάιτεντ, παρότι κατά τη διάρκεια του αγώνα (ειδικά μετά το 2-2) έδειχνε πως είχε το «πάνω χέρι». Πλέον οι πρωταθλητές χρειάζονται ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα τους επιστρέψει τα χαμόγελα, καθώς όλα για τον τίτλο είναι ακόμα ανοιχτά. Ο Κλοπ προσπάθησε στην τελευταία προπόνηση να τονώσει το ηθικό των παικτών του, ενώ από πλευράς απουσιών, πέραν των γνωστών μακροχρόνιων, μόνο ο Χέντερσον δίνεται αμφίβολος.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο. Το 0-1 ο Σαλάχ στο 18’, ισοφάρισε ο Γκρίνγουντ στο 26’, το 2-1 ο Ράσφορντ στο 48’, το 2-2 έκανε ο Σαλάχ στο 58’. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Μπρούνο Φερνάντες στο 78’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ματίπ, Φαμπίνιο, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Αλκαντάρα, Βαϊνάλντουμ – Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στο παιχνίδι της η Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή και παρότι όλο λέμε πως κάποια στιγμή θα ξεσπάσει, ακόμα περιμένουμε να δείξει κάτι. Η Τότεναμ είναι «φρέσκια», θέλει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να ξαναμπεί σε «τροχιά» τετράδας και θα πάρουμε τον άσο σε DNB στο υψηλό 2.35 του pamestoixima.

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές εταιρίες , καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.gr

Share it