Search

Έκτακτο συμβούλιο στην ΕΠΟ για να τελειώσουν από τη διαιτησία Τσαγκαράκης-Παπαπέτρου μετά απο αίτημα ΠΑΟΚ & ΑΕΚ!

Οργή επικρατεί για τα σφυρίγματα στον αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακό από τον Χανιώτη διαιτητή Πέτρο Τσαγκαράκη και φυσικά τον VAR Τάσο Παπαπέτρου, που έκλεισαν τα μάτια τόσο στο πέναλτι του Σεμέδο, όσο και στη “δολοφονική” κλωτσιά του Μπα, φάσεις εξώφθαλμες που δεν χωρούν καμίας αμφισβήτησης.

Σύμφωνα μάλιστα με τη “Live Sport”, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα ζητήσουν μέσω της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να “τελειώσει” οριστικά τους δύο διαιτητές.

Εντός της ημέρας αναμένεται να συγκληθεί έκτακτη συνεδρίαση της ΕΕ της Ομοσπονδίας, η οποία ζητήσει από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή να στείλει… σπίτι τους διαιτητές που προκαλούν με τις αποφάσεις τους, είτε σφυρίζουν ένα παιχνίδι, είτε βρίσκονται στο VAR.

Οι δύο Δικέφαλοι άλλωστε δεν εξέδωσαν καμία ανακοίνωση για όσα… απίστευτα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής στο παιχνίδι του Περιστερίου, θεωρώντας ότι το θέμα δεν είναι επικοινωνιακό, αλλά ουσιαστικό και γίνεται σαφές πλέον ότι δεν έχουν θέση στους πίνακες διαιτητές που με τόσο κυνικό τρόπο προκαλούν την κοινή γνώμη και αλλοιώνουν τον βαθμολογικό πίνακα.

Share it