Search

Super League 2: Νίκησε στην Λάρισα και πάτησε κορυφή ο Διαγόρας Ρόδου!

Ο Διαγόρας, με γκολ του Φώτη Γεωργίου έφυγε από την Λάρισα με τους πολύτιμους τρεις βαθμούς της νίκης, ανεβαίνοντας παράλληλα στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague 2 (έστω και προσωρινά).

Οι Ροδίτες άξιζαν το «διπλό» καθότι μετά το 25ο λεπτό και πριν το 80ο (δηλαδή στο μεγαλύτερο κομμάτι του) έλεγξαν τον αγώνα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά αλλά δυσκολεύτηκαν στο να φτιάξουν φάσεις (τελείωσαν το ματς με 2 σουτ στον στόχο, έναντι 4 του Διαγόρα) και… παρέδωσαν τα ηνία στην συνέχεια στον Διαγόρα.

Στο 64ο λεπτό ο Φώτης Γεωργίου με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Τάλισον, πρόλαβε οριακά και τον συμπαίκτη του Φώτη Γεωργίου που καιροφυλακτούσε, και έγραψε το τελικό 0-1 με προβολή. Στο τελευταίο κομμάτι του ματς ο Απόλλωνας πάλεψε για την ισοφάριση αλλά και οι λίγες φάσεις που έφτιαξε τελείωσαν πάνω στον γκολκίπερ Τσέλιο.

Έτσι, ο Διαγόρας θα επιστρέψει στο «Σμαραγδένιο» νησί με πέντε βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές ενώ ο Απόλλων Λάρισας παραμένει στον ένα βαθμό που απέσπασε στο φινάλε του αγώνα με την Ξάνθη. Την επόμενη αγωνιστική ο Απόλλων Λάρισας θα ταξιδέψει στην Ιεράπετρα προκειμένου να διασταυρώσει τα ξίφη του  με τον ΟΦΙ, ενώ ο Διαγόρας θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Τάλισον, Γκόλιας (80’ Νύκταρης), Καρρίκι, Μπάλας (70’ Μπάμπης), Λίταινας (64’ Γκουντρουμπής), Μόρας, Σκούπρα, Μπαλογιάννης (70’ Τασιούλης), Αθανασιάδης, Χατζής, Τζοβάρας (46’ Μπαστιάνος)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ρουγκάλας, Ντοριβάλ (73’ Αθανασίου), Γεωργίου (90’ Θεοδωράκης), Μπαστακός (78’ Μανωλάκης), Λινάρδος (73’ Αυγενικού), Μασούρας, Σανδραβέλης, Αλάεθ (90’ Δημήτρουλας), Κοντοχρήστος, Σεληνιωτάκης

Share it