Search

Πότε θα ανοίξουν τα φροντιστήρια και τα κέντρα ξένων γλωσσών;

Σε επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων θα αποφασιστεί το τι μέλει γενέσθαι για τις υπόλοιπες εκπαιδευτικές δομές, ύστερα από το άνοιγμα των γυμνασίων και λυκείων την 1η Φεβρουαρίου, όταν ουσιαστικά πλέον θα λειτουργούν όλα τα σχολεία της χώρας.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, η Νίκη Κεραμέως διευκρίνισε ότι Πανεπιστήμια, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης, φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών, Κέντρα Διά Βίου Μάθησης, θα παραμείνουν σε καθεστώς τηλεκπαίδευσης.

«Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η διαδικασία είναι δυναμική, τα δεδομένα της πανδημίας εξετάζονται διαρκώς και προσαρμόζονται αναλόγως και οι αποφάσεις μας για τα επόμενα βήματα. Μία επιπλέον επισήμανση: ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες που έχουν προκύψει στη φοιτητική κοινότητα, φοιτητές που επιθυμούν να μετακινηθούν για να αποδεσμεύσουν κάποιο μισθωμένο ακίνητο, θα μπορούν να το κάνουν στο πλαίσιο μετακίνησης συνολικής διάρκειας έως 3 ημερών με απαραίτητο δικαιολογητικό τη λήξη του σχετικού μισθωτηρίου», είπε η Υπουργός.

Share it