Search

“Σωστή η Ξάνθη” λέει η SL2 κι όμως η Γ.Γ.Α. έστειλε αναφορά στην εισαγγελία για την Ξάνθη και όχι τους Μαο Μαο του Ιωνικού!

Αναφορά προς τον Εισαγγελέα της Ξάνθης για να ερευνήσει τυχόν παραβιάσεις σε σχέση με τα μέτρα για τον covid-19! έστειλε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σχετικά με την παρουσία κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου των Πηγαδίων στο ματς με τον Ιωνικό την Τετάρτη

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης που εκθέτει για ακόμα μια φορά την Κυβέρνηση και τον προϊστάμενο της Γ.Γ.Α., τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είναι η αποστομωτική απάντηση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος της Super League σε ερώτηση του gazzetta για την παρουσία του κόσμου όπου τονίστηκε πως “μας έκαναν σαφές ότι η Ξάνθη είχε λιγότερα από τα 280 άτομα που προβλέπει το πρωτόκολλο, οπότε και η ομάδα της Θράκης ήταν σωστή”. Ενώ για το γεγονός πως δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις και σε κάποιες περιπτώσεις και οι χρήσεις μάσκας είναι ευθύνη της αστυνομίας, η οποία παίρνει το 10% από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΕΡΤ και θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρή ως προς την τήρηση των μέτρων.

Βέβαια, τονίστηκε ότι ο οποιοσδήποτε μπαίνει στο γήπεδο περνάει πρώτα από θερμομέτρηση και συμπλήρωση των στοιχείων του. Κι όμως παρά την παραδοχή της Λίγκας πως η Ξάνθη ήταν τυπική και σωστή η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ο κ. Μαυρωτάς ενδεχομένως παίρνοντας εντολές και απο πιο…πάνω έστειλε την Πέμπτη 21/1, αναφορά στον προϊστάμενο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης για να διερευνηθούν τυχόν παραβιάσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, περί εκτάκτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού

Βέβαια δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία απο τον κ. Αυγενάκη, τον κ. Μαυρωτά και την Κυβέρνηση στους…Μαο Μαο του Ιωνικού που χωρίς να φορούν μάσκες και χωρίς να τηρούν κανένα πρωτόκολλο τόσο στο Ηράκλειο απέναντι στον Εργοτέλη όσο και στην Ξάνθη την Τετάρτη προκαλούσαν με ύβρεις και προσπάθειες τραμπουκισμού….

Share it