Search

Video: Η νοοτροπία νικητή, η αφιέρωση στον κόσμο της Ξάνθης και το μήνυμα για την Football League απο τον Γιάννη Στάθη!

Στην κάμερα της ξανθιώτιης ΠΑΕ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό και την σημαντική νίκη που πέτυχαν οι Θρακιώτες(θυμηθείτς ΕΔΩ) ο Γιάννης Στάθης που αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο της ομάδας ενώ ευχήθηκε σύντομα να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα της Football League

Αρχικά ο αρχηγός της ξανθιώτικης ομάδας τόνισε: “Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Καταφέραμε πήραμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, η ομάδα έδειξε χαρακτήρα όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Δυστυχώς στην πρεμιέρα δεχτήκαμε ένα “κρύο” γκολ που μας στέρησε τη νίκη σήμερα όμως καταφέραμε να πανηγυρίσουμε μια σημαντική νίκη. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι, δείξαμε νοοτροπία νικητή και εύχομαι να κρατήσουμε αυτή την αγωνιστική συμπεριφορά και στα επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον κόσμο της Ξάνθης για την στήριξη τους, αλλά και τους λίγους λόγω συνθηκών που ήταν στο γήπεδο και βρέθηκε κοντά, τους αφιερώνουμε τη νίκη και ευελπιστούμε απο εδώ και πέρα να τους χαρίζουμε μόνο νίκες.”

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για τους συναδέλφους του της Football League, για τους οποίους άλλωστε στάλθηκε το μήνυμα και πριν την σέντρα του ματς(θυμηθείτε ΕΔΩ), με τον Γιάννη Στάθη να αναφέρει: “Θα ήθελα να αναφερθώ στο πρωτάθλημα της Football League, που εύχομαι να ξεκινήσει σύντομα γιατί περιμένουν οι συνάδελφοι μας στις μικρότερες κατηγορίες όπως ξεκινήσαμε και εμείς να ξεκινήσουν και αυτοί. Μιλάμε για παιδιά με οικογένειες, είναι το επάγγελμα τους, να χαρούν και αυτοί με την σειρά τους τα παιχνίδια και εύχομαι οι αρμόδιοι να κάνουν ότι είναι δυνατόν έτσι ώστε να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν.

http://

Share it