Search

Προκρίθηκε ως πρώτη στα Προημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά Πόλο η Εθνική γυναικών!

Την πρόκρισή της ως πρώτη από τον όμιλό της πανηγύρισε η Εθνική γυναικών Πόλο, στο ΠροΟλυμπιακό τουρνουά που διεξάγεται στην Τεργέστη.

Σε ένα τουρνουά που διεξάγεται κουτσουρεμένο, μετά την απόσυρση των Ουζμπεκιστάν και Νέας Ζηλανδίας, ήταν δεδομένο πως και οι 8 ομάδες που έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ, θα προκρίνονταν στα Προημιτελικά, με τους ομίλους να λειτουργούν ουσιαστικά ως αγώνες κατάταξης, για να προκύψουν στη συνέχεια τα χιαστί νοκ άουτ ματς.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που αγωνίστηκε από τις 19 ως τις 21 Ιανουαρίου στον 2ο όμιλο, κέρδισε κατά σειρά το Καζακστάν με 13-5, το Ισραήλ με 20-1 και σήμερα το μεσημέρι την Ουγγαρία με 5-8. Ως εκ τούτου τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου και θα αντιμετωπίσει στα Προημιτελικά την αδύναμη Σλοβακία, αύριο Πέμπτη 22/1 στις 21:00 (ΕΡΤ 3).

Η Εθνική εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προκριθεί στα Ημιτελικά εκεί όπου θα βρει απέναντί της, πιθανότατα, την Ολλανδία, σε ένα ματς που, αν και για τα Ημιτελικά, θα αποτελέσει και τον Τελικό πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού σε αυτούς προκρίνονται οι δύο ομάδες που θα φτάσουν στον Τελικό.

Ευχή όλων μας η Εθνική γυναικών να δώσει και πάλι το παρόν στο κορυφαίο ραντεβού του αθλητισμού στο Τόκυο.

Share it