Search

Πήρε το “πράσινο φως” και συμμετέχει κανονικά στην Super League 2 η Δόξα Δράμας!

Προσωρινή διαταγή για να ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις πήρε η Δόξα Δράμας απο το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών  και έτσι θα συμμετέχει κανονικά στα παιχνίδια της Super League 2 αρχής γενομένης απο την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και το παιχνίδι στα Τρίκαλα.

Ενώ τα παιχνίδια με Χανιά, Εργοτέλη και Ξάνθη που αναβλήθηκαν θα γίνουν σε ημερομηνίες που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή.

Σε ανακοίνωσή της η Δόξα Δράμας ανέφερε: «Τεράστια δικαίωση για την Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ καθώς πριν από λίγο μετά από τεράστια προσπάθεια του νομικού μας επιτελείου, η ομάδα μας μπορεί να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 2. Στο διοικητικό δικαστήριο της Αθήνας μετά από περίπου μία ώρα συζήτησης, ο νομικός μας εκπρόσωπος Χάρης Γρηγορίου έπεισε με τα επιχειρήματά του τους δικαστές, οι οποίοι ανέστειλαν τις αποφάσεις της Ε.Ε.Α. Ως εκ τούτου η ομάδα μας μπαίνει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Super League 2».

Σε άλλη της ανακοίνωση ευχαρίστησε τον νομικό της ΠΑΕ, Χάρη Γρηγορίου:

«Η Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και τα μέλη του Δ.Σ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια τον νομικό σύμβουλο της ομάδος μας και κορυφαίο νομικό Αθλητικού Δικαίου για την τεράστια συμβολή του για την εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδος μας στο Πρωτάθλημα της Sl2».

Share it