Search

Το pregame του αγώνα της Ξάνθης με τον Ιωνικό με τα… μάτια του SportsAddict (15:00 LIVE)

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς δίνει η Ξάνθη που υποδέχεται στις 15:00 (LIVE SportsΑddict) τον Ιωνικό στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.

Σε ένα ματς που η ομάδα της Ξάνθης μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας στην  Λάρισα ψάχνει να βρει αντίδραση και να κάνει ιδανική πρεμιέρα στα εντός έδρας παιχνίδια και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που για τους book αλλά και τους γνώστες της κατηγορίας είναι απο τους κύριους διεκδικητές της ανόδου μαζί με τους Ξανθιώτες και τους Λεβαδειακό και Χανιά. Το παιχνίδι έχει αρκετές ιδιαιτερότητες και μοιάζει αρκετά δύσκολο ωστόσο στην Ξάνθη είναι αποφασισμένοι να μην δώσουν…ευκαιρίες για αμφισβήτηση θέλοντας ανάλογη εικόνα με το πρώτο ημίχρονο στην Λάρισα και σε καμία περίπτωση αυτό που παρουσίασε στο δεύτερο μέρος.

Ξάνθη και Ιωνικός έχουν μακρά παράδοση αν και έχουν να βρεθούν αντιμέτωποι 14 χρόνια! Και πιο συγκεκριμένα το 2006-07, στην πρώτη χρονιά της νεοσύστατης τότε Super League, η Ξάνθη είχε κερδίσει και τα δύο παιχνίδια και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0).

Με γηπεδούχο την Ξάνθη έχουν γίνει 20 παιχνίδια και η Ξάνθη έχει κερδίσει τα 14! Τέσσερα έληξαν ισόπαλα, ενώ ο Ιωνικός έχει δύο νίκες. Μια στην Α’ Εθνική τον Ιανουάριο του 2001 και μία στο Κύπελλο τον Ιανουάριο του 1984! Στην Β’ Εθνική έχουν παίξει μόνο μια σεζόν. Το 1986-87 με την Ξάνθη να κάνει μία νίκη εντός 2-0 και να παίρνει την ισοπαλία 1-1 στη Νεάπολη.

Στα αγωνιστικά η Ξάνθη παρουσιάζεται πανέτοιμη έχοντας 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, με τον Τόνι Πόποβιτς να μην υπολογίζει στον σκόρερ της πρεμιέρας Τζόσουα Μπριλάντε αντιθέτως στην αποστολή είναι οι 3 μεταγραφές του Γενάρη(Δείτε ΕΔΩ την αποστολή της Ξάνθης)

Ενώ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Δημήτρη Σπανού, που ανακοίνωσε 20μελη αποστολή στην οποία βρίσκονται και οι δύο πρώην της Ξάνθης Κάστρο και Μπρίτο(Δείτε ΕΔΩ την αποστολή του Ιωνικού)

Στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Απόλλωνα στην Λάρισα ορίστηκε να διευθύνει ο Μελέτιος Γιουματζίδης της ΕΠΣ Πέλλας, με βοηθούς τους Νικόλαο Σάββα(Σερρών), Αθανάσιο Δέλλιο(Πέλλας), και τέταρτο τον Κωνσταντίνο Πουλικίδη της ΕΠΣ Δράμας που αντικατέστησε τον Χρήστο Κακουλίδη που είχε οριστεί αρχικά. Ενώ Θρακιώτης θα είναι ο παρατηρητής διαιτησίας καθώς ορίστηκε ο Γιάννης Στρατούδης της ΕΠΣ Έβρου. Δείτε ΕΔΩ όλους τους ορισμούς στα ματς της 2ης αγωνιστικής

Share it