Search

Η μεγάλη ευκαιρία της Αταλάντα

Δείτε το pamestoixima bonus

Μετά τη νίκη της Ίντερ επί της Γιουβέντους, παρότι είναι ακόμα νωρίς, το τοπίο δείχνει να «ξεκαθαρίζει» αναφορικά με τις μάχες για τον τίτλο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Η Αταλάντα είναι μια από τις ομάδες που δεν έχουν ακόμα πει την τελευταία τους λέξη αναφορικά και με τα δυο, καθώς όλοι θυμόμαστε την περσινή «τρελή» της κούρσα.
Οι Μπεργκαμάσκι έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο και το δίνουν σήμερα στο Ούντινε απέναντι στην σκληροτράχηλη Ουντινέζε, η οποία με τη σειρά της μαζεύει βαθμούς ώστε να διατηρήσει μια σημαντική απόσταση από την ουρά όταν έρθει η ώρα της… κρίσης.
Ουντινέζε: Παρότι ξεκίνησε καλά και είχε τον έλεγχο του αγώνα, η Ουντινέζε δεν κατάφερε να πάρει απολύτως τίποτα στη Γένοβα απέναντι στην Σαμπντόρια και είναι δεδομένο πως αυτή η ήττα δεν έπρεπε να έρθει, όπως και αυτή κόντρα στη Νάπολι στις καθυστερήσεις. Η ομάδα του Λούκα Γκότι είναι αρκετά άτυχη το τελευταίο διάστημα και με βάσει την εικόνα της θα έπρεπε να έχει 4-5 βαθμούς παραπάνω στη βαθμολογία. Απέναντι στην Αταλάντα θα μπει ως το αουτσάιντερ του ματς, πράγμα που ίσως τη βοηθήσει να αποδώσει ακόμα καλύτερα. Εκτός παραμένουν οι Φορεστιέρι, Γιάγιαλο, Οκάκα και Πρεντλ.
Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (2-1) από την Σαμπντορια. Ο Ντε Πολ άνοιξε το σκορ στο 55′, προτού οι γηπεδούχοι ανατρέψουν τα δεδομένα με Καντρέβα (67′ πεν.) και Τορεγκρόσα (81′).
Πιθανή Ενδεκάδα (3-5-1-1): Μούσο – Μπεκάο, Μπονιφάτσι, Σαμίρ – Λάρσεν, Ντε Πάουλ, Αρσλάν, Μαντράγκορα, Ζέεγκελααρ – Περέιρα – Λαζάνια
Αταλάντα: Παρότι «σφυροκόπησε» ανελέητα την εστία του Σιριγκού για ένα ολόκληρο 90λεπτο, η μπάλα δεν έμπαινε μέσα με τίποτα και η Αταλάντα δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στη Τζένοα. Σίγουρα η απώλεια βαθμών ήταν σημαντική για την ομάδα του Γκασπερίνι, όμως ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει πως θα υπάρχουν και αυτές οι μέρες. Οι Μπεργκαμάσκι θα πάνε για τη νίκη στο Ούντινε με στόχο να ανέβουν στην 3η θέση και το απουσιολόγιό τους αρχίζει να αδειάζει, καθώς μόνο ο Μάριο Πάσαλιτς είναι εκτός εδώ και καιρό.
Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με την Τζένοα. Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η Αταλάντα, δεν κατάφερε να γίνει τόσο απειλητική όσο σε προηγούμενες αναμετρήσεις.
Πιθανή Ενδεκάδα (3-4-1-2): Γκολίνι – Τολόι, Ρομέρο, Τζιμσίτι – Μέλε, Φρόιλερ, Πεσίνα, Γκόσενς – Μιραντσούκ – Ιλιτσιτς, Σαπάτα
ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Έχοντας σχεδόν πλήρη την ομάδα και αντιμετωπίζοντας έναν αντίπαλο που δεν έχει καθόλου καλή ψυχολογία, η Αταλάντα μπορεί να πάρει ένα σπουδαίο διπλό που θα τη βάλει και πάλι μέσα στις πρώτες θέσεις. Παίζεται το διπλό στο 1.80 του pamestoixima.
Για προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων, livescore, casino και πολλά άλλα για το στοίχημα, πάντα στο Sentragoal.gr

Share it