Search

ΑΕ Κομοτηνής: Επέστρεψε στον Καναδά ο Νίκολα Ντιμιτρίγιεβιτς

Το πρωτάθλημα της Pre League υπό κανονικές συνθήκες αυτήν την περίοδο θα βρισκόταν στην κορύφωση του ενδιαφέροντος, καθώς αναμενόταν πολύ ανταγωνιστικό και η ΑΕ Κομοτηνής θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δυστυχώς μία από τις πολλές επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού είναι και η κατάσταση που έχει οδηγηθεί ο αθλητισμός με το «αύριο» να είναι αβέβαιο. Έτσι λοιπόν, με δεδομένο πως δεν υπάρχει κάτι απτό στα χέρια των διοικούντων της ΑΕ Κομοτηνής και η έναρξη του πρωταθλήματος τίθεται εν αμφιβόλω, ΑΕ Κομοτηνής και Νίκολα Ντιμιτρίγιεβιτς συμφώνησαν πως δεν υπάρχει λόγος να μένει στην πόλη μας ο Καναδός πασαδόρος, όπως αναφέρει το paratiritis-news.gr.

Έτσι εδώ και έναν μήνα περίπου, ο Ντιμιτρίγιεβιτς αναχώρησε για την πατρίδα του έχοντας πάντα ανοιχτή γραμμή σε περίπτωση που σημειωθούν εξελίξεις ως προς την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Νίκολα «κέρδισε» με τον χαρακτήρα του και την εργατικότητα τον Ηλία Κρεούζη και τους ανθρώπους της ΑΕΚ που αποχαιρετώντας τον εξέφρασαν την πικρία που δεν μπόρεσε η ομάδα να αποτελέσει «σκαλοπάτι» για τις προσωπικές του φιλοδοξίες στο άθλημα.

Share it