Search

Καλύτερη η εικόνα της Μπορούσια

Μάθε τα πάντα για τις εταιρίες στοιχήματος

Κάθε πόντος αναφορικά με τη μάχη της Ευρώπης (αλλά και του τίτλου) είναι «χρυσάφι» από δω και πέρα στη Μπουντεσλίγκα, ειδικά αν μιλάμε για ένα ματς που εμπλέκονται δυο ομάδες της πρώτης 4άδας.

Αυτή η εμβόλιμη αγωνιστική στη Γερμανία περιλαμβάνει δυνατά ραντεβού, αλλά το πιο δυνατό είναι αυτό που γίνεται στη «Μπάι Αρίνα». Εκεί, η Λεβερκούζεν θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες απέναντι στην… αγριεμένη Ντόρτμουντ, που ήταν άτυχη κόντρα στη Μάιντς πριν 4 ημέρες. Μιλάμε για δυο ομάδες με υψηλές φιλοδοξίες φέτος, σε ένα παιχνίδι με το ενδιαφέρον στα ύψη.

Λεβερκούζεν: Μάλλον της στοίχισε πολύ εκείνο το γκολ του Λεβαντόφσκι στο τελευταίο παιχνίδι του 2020 κόντρα στη Μπάγερν και έκτοτε δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο τρίποντο σε κανένα από τα 3 επόμενα παιχνίδια, με θεωρητικά κατώτερους αντιπάλους. Ο Πέτερ Μπος γνωρίζει την ποιότητα της ομάδας του και είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή θα επανέλθει στις επιτυχίες, αλλά όλοι θέλουν να κάνουν νέα ξεκίνημα από το ντέρμπι με τη Ντόρτμουντ. Το «απουσιολόγιο» είναι γεμάτο, όμως λύσεις υπάρχουν στο ρόστερ, ενώ για την επίθεση πιθανό φαίνεται το σενάριο ο Σικ να μείνει στον πάγκο και ο Αλάριο να επιστρέψει.

Ντόρτμουντ: Ήταν πολύ άτυχη κόντρα στη Μάιντς, καθώς εκτός του ότι έχασε πέναλτι μετά το 1-1, σπατάλησε πολλές κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει πάνω από 2 φορές. Μετά τη νίκη μέσα στη Λειψία τα χαμόγελα επέστρεψαν στη Βεστφαλία, όμως παραμένουν συγκρατημένα, καθώς όλοι περιμένουν περαιτέρω βελτίωση, με τον στόχο να τοποθετείται στις δυο πρώτες θέσεις του πίνακα. Αναφορικά με το ματς κόντρα στη Λεβερκούζεν, εκτός συνεχίζουν οι Βίτσελ και Αζάρ, ενώ δύσκολα θα προλάβει ο νεαρός Γάλλος στόπερ Ζαγκαντού, που χτύπησε κόντρα στη Μάιντς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με βάσει όσα έχουν δείξει και οι δυο τελευταία, η Μπορούσια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Οι γηπεδούχοι δε θα κλειστούν όπως η Μάιντς, οι Βεστφαλοί θα βρουν σίγουρα διαδρόμους να «δράσουν» και το διπλό στο 2.10 της Novibet είναι ικανοποιητικό.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr

Share it