Search

Οι ευχές και η στήριξη της Ακαδημίας του ΑΟΞ στους γονείς των αθλητών

Τις ευχές της για το 2021 σε όλα τα μέλη της Ακαδημίας απηύθυναν διοίκηση και προσωπικό του ΑΟ Ξάνθης προχωρώντας παράλληλα και σε μια εξαιρετική κίνηση που δείχνει την έμπρακτη στήριξη προς τους γονείς και τα μικρότερα μέλη της Ακαδημίας.

Παράλληλα η Ακαδημία του συλλόγου προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση καθώς με πρωτοβουλία του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας, Ρένου Δημητριάδη που βρήκε θερμή υποστήριξη και απο τον Αθλητικό Διευθυντή της ΠΑΕ, Ανέστη Τσετινέ αποφασίστηκε οι γονείς των τμημάτων της Ακαδημίας (Κ11-13) που πληρώνουν συνδρομή για αυτό το τρίμηνο απο το Νοέμβριο έως και τον Γενάρη να μην επιβαρυνθούν καθόλου οικονομικά! Δείχνοντας με αυτό τον τρόπο και η διοίκηση της Ακαδημίας πως αντιλαμβάνεται την δυσκολία των στιγμών. Άλλωστε όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας (Νοέμβριος μέχρι και σήμερα) συνεχίζονται κανονικά οι προπονήσεις μέσω zoom αλλά και προγράμματα που έχουν βγάλει οι προπονητές και γυμναστές της ομάδας. Στέκονται έτσι δίπλα σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας της Ακαδημίας του ΑΟΞ, θέλοντας παράλληλα άπαντες στον σύλλογο να δείξουν ότι η ομάδα της Ξάνθης είναι πολλά παραπάνω από απλά ένα ποδοσφαιρικό club.

Οι ευχές της Ακαδημίας και η ενημέρωση αναφέρει:

“Ο Τεχνικός Διευθυντής, οι προπονητές και το διοικητικό προσωπικό των τμημάτων υποδομής του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με την έλευση του νέου έτους εύχονται σε όλους τους αθλητές της, υγεία και πρόοδο στις σχολικές και αγωνιστικές τους δραστηριότητες.

Παράλληλα ενημερώνουμε πως λόγω των ειδικών υγειονομικών συνθηκών συνεχίζονται οι εξ’ αποστάσεως προπονήσεις όλων των τμημάτων μας όπως είχε συμβεί από το Νοέμβριο του 2020. Για όσο χρόνο απαιτείται οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται με αυτό τον τρόπο έτσι ώστε να διατηρηθούμε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να είμαστε ασφαλείς.

Τέλος, ενημερώνουμε τους γονείς των παιδιών των τμημάτων Κ11 και Κ13 πως δεν θα υπάρχει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση για αυτό το τρίμηνο.

Σας ευχόμαστε καλό και υγιές 2021 και σύντομα να έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε στο γήπεδο.”

Share it