Search

Πόποβιτς: “Είναι ντροπή να δεχόμαστε γκολ στο φινάλε απο στημένη φάση, μας πλήγωσαν οι τραυματισμοί”

Στην κάμερα της ΕΡΤ3 και τον Γιώργο Μαυρόπουλο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην Λάρισα και την ισοπαλία της Ξάνθης με τον Απόλλωνα(1-1) ο προπονητής της Θρακιώτικης ομάδας Τόνι Πόποβιτς.

Ο Αυστραλοκροάτης τεχνικός στάθηκε στους τραυματισμούς που είχε η ομάδα της Ξάνθης(3 όπως τόνισε ο ίδιος) ενώ χαρακτήρισε “ντροπή” το γεγονός και τον τρόπο που ήρθε η ισοφάριση στο φινάλε του αγώνα, σε μια άτυχη πάντως για την ομάδα της Ξάνθης στιγμή. Με τον κ. Πόποβιτς πάντως να αποδίδει εκεί τις ευθύνες της ισοπαλίας χωρίς να αναφερθεί στους λόγους της υπερβολικής οπισθοχώρησης της ομάδας του στο δεύτερο μέρος.

“Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό για μας, ξεκινήσαμε καλά είχαμε ευκαιρίες καταφέραμε να προηγηθούμε, στο δεύτερο μέρος πάλι μπήκαμε καλά με 1-2 ευκαιρίες ωστόσο όσο κυλούσε η το παιχνίδι κάναμε δύο αλλαγές εξαιτίας τραυματισμών, και όταν κάναμε και τις 3 τελευταίες είχαμε ακόμα έναν τραυματισμό(Μπριλάντε), και τελικά με μια στημένη φάση ένα άτυχο γκολ ήρθε η ισοφάριση. Είναι ντροπή πάντως να δεχόμαστε γκολ στο φινάλε απο στημένη φάση.”

Θυμηθείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα ΕΔΩ.

Share it