Search

Μια ανάσα από το τρίποντο η Ξάνθη που δέχτηκε την ψυχρολουσία στο φινάλε

Ισόπαλη 1-1 με τον Απόλλωνα Λάρισας αναδείχθηκε στην πρεμιέρα της Super League 2 η Ξάνθη.

Ο ΑΟΞ παρουσίασε δύο πρόσωπα στο ματς στη Θεσσαλία. Ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος κατά τη διάρκεια του οποίου και σκόραρε με τον Μπριλάντε στο 16′ (μετά από ασίστ του Θανάση Παπάζογλου). Στο β’ μέρος έδωσε χώρο στον Απόλλωνα ο οποίος το εκμεταλλεύτηκε και με αυτογκόλ του Θυμιάνη μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη έφερε το ματς στα ίσια στο τρίτο (από τα 6) λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Ξάνθη πριν το τέρμα του Μπριλάντε βρήκε δίχτυα στο 14′ με τον Σιατραβάνη, αλλά το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Στο 15′ ο Σιατραβάνης με πλασέ σημείωσε γκολ που όμως ακυρώθηκε λανθασμένα σαν off side, αλλά λίγο αργότερα (16′) ο Τζόσουα Μπριλάντε με κοντινό σουτ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Θανάση Παπάζογλου κάνοντας το 0-1. Στο 25′ η κεφαλιά του Αθανασιάδη πέρασε άουτ και στο 38′ ο Μπέντο μπλόκαρε το σουτ του Μπάλλα.

Στο 57′ το σουτ του Τάτου δεν βρήκε στόχο, όπως και η κεφαλιά του Τσαμούρη στο 58′. Μέχρι το τέλος του αγώνα η Ξανθιώτικη ομάδα διαχειρίστηκε το υπέρ της αποτέλεσμα με επιτυχία. Στο 93′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-1 με τον Τζούρμαν (αυτογκόλ) να βρίσκει τελευταίος την μπάλα.

Διαιτητής ήταν ο Παναγιώτης Κουκουλας της ΕΠΣ Λέσβου με α’ βοηθό τον Σακκά της ΕΠΣ Θεσσαλίας και β’ βοηθό τον Νταβέλα της ΕΠΣ Μακεδονίας και 4ο διαιτητή τον Φώτη Πολυχρόνη (ΕΠΣ Πιερίας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Γλύκος (87′ λ.τρ. Τάλισον), Τζοβάρας (60′ Τασιούλης), Αθανασιάδης, Χατζής, Σκούπρας, Μόρας, Λίταινας, Καρρίκι, Γκόλιας, Μπάλλας (74′ Μπάμπης), Μπαστιάνος (74′ Μπαλογιάννης).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Μπέντο, Στάθης, Τσαμούρης (80′ Τεσίγια), Βέρκερ, Παπάζογλου Τ. (62′ λ.τρ. Τζούρμαν), Δημούτσος (80′ Θυμιάνης), Μπριλάντε, Σιατραβάνης (56′ Έμπερτ), Τάτος, Γκαρσία (80′ Παντελιάδης), Παπάζογλου Θ.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα μέσα από την live ενημέρωση του SportsAddict.gr ΕΔΩ.

 

Share it