Search

Επικίνδυνη η Μπάνφιλντ, ψάχνει αντίδραση η Μπόκα!

Με τον τελικό του αργεντίνικου τουρνουά θα ασχοληθούμε απόψε, όπου η Μπόκα αντιμετωπίζει την Μπάνφιλντ σε ουδέτερο γήπεδο.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Δείτε όλα τα νόμιμα online kazino στην Ελλάδα

Το παιχνίδι για την Μπάνφιλντ είναι ιστορικό, καθώς έχει την ευκαιρία να πάρει τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας της και επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός στο εσωτερικό της. Έχει παίξει εξαιρετικό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής και από τη μέση και μπροστά είναι ικανότατη. Δεν αποφεύγει τα λάθη στην άμυνα, όμως, τελευταία και δέχεται γκολ. Στα θετικά, ότι θα παραταχθεί πλήρης και θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ της, αλλά και το κακό κλίμα στην Μπόκα.

Η ομάδα του Ρούσο από την πλευρά της, έρχεται από μεγάλο κάζο, καθώς αποκλείστηκε μεσοβδόμαδα στα ημιτελικά του Λιμπερταδόρες από τη Σάντος, μετά την ήττα με το «βαρύ» 3-0 στη Βραζιλία. Κάκιστη η εμφάνισή της, έχασε με «κάτω τα χέρια», δεν απείλησε ποτέ ουσιαστικά και δεν είχε πάθος. Αποκαρδιωτική πραγματικά η εικόνα της, με τον Τέβες να προσπαθεί να σώσει ό,τι σώζεται, αλλά, χωρίς υποστήριξη δεν γινόταν μόνος του.

Το κλίμα στο εσωτερικό της είναι κάκιστο, ο κόσμος τα έχει βάλει με παίκτες που έδειξαν πραγματικά αδιάφοροι σε ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι και ο Ρούσο ανέλαβε την ευθύνη. Φταίει ξεκάθαρα για την εικόνα της Μπόκα, με πολλά κολλήματα δικά του, όπως με τον Σολδάνο στην επίθεση. Τώρα θα παραταχθεί με πολλές αλλαγές και παίκτες που έχουν παίξει κυρίως στο εγχώριο τουρνουά, που την πήγαν στον τελικό. Ο Τέβες το θέλει πολύ, για να το αφιερώσει στον Μαραντόνα. Θα παρατάξει επιθετικό σχήμα ο έμπειρος κόουτς και οι αδιάφοροι θα κάτσουν στον πάγκο.

Το σκέφτομαι εδώ και 2-3 μέρες αυτό το ματς. Πρώτη μου σκέψη ήταν η κόντρα της Μπόκα σε μονό παιχνίδι, με το 1Χ να δελεάζει. Η Μπάνφιλντ είναι ικανότατη μπροστά, αλλά πιστεύω ότι ο Τέβες θα ηγηθεί της προσπάθειας να μην μείνει χωρίς τίτλο η ομάδα του. Έτσι, οδηγήθηκα στην επιλογή των γκολ εκατέρωθεν σε τιμές διπλασιασμού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την A’ Αργεντινής στο Foxbet

Share it