Search

Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού δίνοντας το παράδειγμα ο «Μαθουσάλας των γηπέδων» του Έβρου

Χαράς ευαγγέλια και στην Αλεξανδρούπολη καθώς πλέον είναι γεγονός και ο εμβολιασμός των πολιτών (ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων) κατά του κορωνοϊού.

Οι πρώτοι εμβολιασμοί έγιναν το Σάββατο και ήδη αρκετοί πολίτες έχουν ήδη κανονισμένο ραντεβού για να προσέλθουν στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης για να κάνουν την πρώτη δόση του εμβολίου.

Στη φωτογραφία ο κύριος Αντώνης Κεραμάρης, 91 ετών, είναι ένας από τους πρώτους Αλεξανδρουπολίτες που λαμβάνουν το εμβόλιο. Ο κος Κεραμάρης, που οι περισσότεροι τον ξέρουν ως τον «Μαθουσάλα των γηπέδων» είχε τηλεφωνήσει μάλιστα στο νοσοκομείο ζητώντας να είναι ο πρώτος που θα εμβολιαστεί από τους πολίτες, ώστε να δώσει το παράδειγμα καθώς λόγω της ενασχόλησής του με τον κλασικό αθλητισμό είναι ευρύτερα γνωστός στην περιοχή.

Ίσως να μην ήταν τελικά ο πρώτος, αλλά σίγουρα ένας από τους πρώτους πολίτες που εμβολιάστηκαν στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και μέσω του «R» στέλνει το μήνυμα του παρακινώντας όλους να συμμετέχουν στον εμβολιασμό και να μην απορρίπτουν την πρόοδο της Ιατρικής!

Πηγή: reportal.gr

Share it