Search

Ανδρέας Τάτος: “Να πανηγυρίσουμε την άνοδο, ο Πρόεδρος μας παρέχει τα πάντα στην Ξάνθη”(+video)

Ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2 ο Ανδρέας Τάτος φιλοξενήθηκε στην “Ώρα των Πρωταθλητών” στα κανάλια της Nova, με τον “μαέστρο” της Ξάνθης να μιλά για την μακρά αποχή απο τα γήπεδα, για τον λόγο που επέλεξε την Ξάνθη παρότι αυτή υποβιβάστηκε στην Super League 2.

Αρχικά αναφέρθηκε στο ερώτημα για την επιλογή της Ξάνθης, αλλά και αν θεωρεί και ο ίδιος πως η Θρακιώτικη ομάδα είναι το φαβορί για την άνοδο στην Super League 1, με τον Τάτο να τονίζει: “Είχα 2-3 προτάσεις από Super League 1, αλλά επειδή έχω καλή σχέση με τον κ. Τσετινέ, ήρθα για να βοηθήσω σε αυτό το καινούργιο ξεκίνημα που γίνεται στην Ξάνθη με αυτόν και τον κ. Παναγιώτου. Ο Ανέστης με βοήθησε πολύ τα τελευταία τρία χρόνια στην Τουρκία και ήθελα να του το ανταποδώσω.”

Ενώ για το νέο εγχείρημα στην ομάδα τόνισε: “Σίγουρα, έχουμε δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλές μονάδες, βέβαια μην ξεχνάμε πως είμαστε καινούρια ομάδα με νέο προπονητή που είναι πρώτη χρονιά στην Ελλάδα. Πιστεύω θα πάμε καλά και μέσα απο την δουλειά που έχουμε κάνει αυτούς τους 4 μήνες στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο.”

Σχετικά με την αποχή ο μεσοεπιθετικός της Ξάνθης ανέφερε: “Τέσσερις μήνες κάναμε προπονήσεις σε γκρουπ και μετά ομαδικές, είναι πολύ μεγάλη η αποχή υπάρχουν παιδιά που έχουν να παίξουν ένα χρόνο μπάλα,  εγώ εχω να παίξει μπάλα επτά μήνες. Αυτό που γίνεται δεν αρμόζει στην χώρα μας. Σε 15 μέρες θα δώσουμε πέντε παιχνίδια, είναι πολύ μικρό το διάστημα για τόσα ματς και σίγουρα δεν θα έχουμε ρυθμό μετά απο τόσο μακρά αποχή, αλλά εύχομαι όλα να πάνε καλά και να μην έχουμε τραυματισμούς.”

Για την παρουσία του στην Τουρκία ο Ανδρέας Τάτος σημείωσε “Πέρασα πολύ όμορφα στην Τουρκία ήταν πολύ σημαντικό βήμα για μένα και οικονομικά και επαγγελματικά, σε μια χώρα που δεν είχα θέματα έπαιζα την μπάλα μου και όλα ήταν τέλεια το μόνο αρνητικό ήταν πως λόγω απόστασης δεν έβλεπα την κόρη μου και με επηρέαζε λίγο αυτό.”

Ενώ κλείνοντας σημείωσε: “Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι στην Ξάνθη, ο πρόεδρος μάς παρέχει τα πάντα. ”

 Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ

Share it