Search

Έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα και ανακοίνωση προπονητή τερματοφυλάκων πριν το ματς με Ξάνθη ο Απ. Λάρισας!

Στους ρυθμούς του αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή(14:45, LIVE ΕΡΤ3) κινείται ο Απόλλων Λάρισας, που έχοντας περάσει επιτυχώς όλα τα τεστ για τον COVID-19 λίγο πριν την προπόνηση της Παρασκευής (15/01/21) οι παίκτες του Απόλλωνα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Μαντζανά, στο γήπεδο Φιλιππούπολης.

Λιτή εκδήλωση, όπως επιτάσσει η όλη κατάσταση που βιώνουμε, όμως σε πολύ καλό κλίμα, ενόψει και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2. Στους παίκτες μίλησε και ευχήθηκε τα καλύτερα με υγεία πάνω από όλα ο κ. Μαντζανάς. Τυχεροί που βρήκαν τα τρία φλουριά και που καρπώθηκαν υποσχόμενο χρηματικό ποσό, ο προπονητής κ. Γιάννης Μάγγος, και οι παίκτες Δημήτρης Λίταινας και Κώστας Γεωργακόπουλος.

Παράλληλα η ομάδα της Λάρισας προχώρησε στην ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας με τον Γιάννη Γεωργιάδη στην θέση του προπονητή τερματοφυλάκων που είχε μείνει κενή μετά την αποχώρηση του Θόδωρου Κυριακούλη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι ο κ. Ιωάννης Γεωργιάδης αναλαμβάνει την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας.
Ο κ. Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Στουτγκάρδη στις 25/07/1964 και είναι κάτοχος UEFA B’.
Επίσης είναι ίσως από τους μοναδικούς στην Ελλάδα που κατέχει τα διπλώματα UEFA C’ και B’ σε προπόνηση τερματοφυλάκων.
Ο κ. Γεωργιάδης έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στο εξωτερικό, ειδικευμένα πάνω στην προπονητική των γκολκίπερ.
Πριν έρθει στην Λάρισα και δη στον Απόλλωνα είχε εργασθεί σε Πανδραμαϊκο (Γ’ Εθνική), Ζάκυνθο (Football League), Καλλονή (Football League), ΑΟ Παλαιόχωρας (Γ’ Εθνική), ενώ την περίοδο 2019-20 ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου (Football League).

Share it