Search

Οι «αλεπούδες» βγαίνουν για… κυνήγι!

Δείτε όλα τα προγνωστικά ποδοσφαίρου

Επιστροφή στα γνωστά… λημέρια του Σαββατοκύριακου στην Αγγλία, καθώς μετά από αρκετές ημέρες γεμάτες με αγώνες Κυπέλλου, η Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφει με τη 19η αγωνιστική της, η οποία έχει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και ένα μεγάλο ντέρμπι την Κυριακή.

Στο βραδινό παιχνίδι του Σαββάτου, η πολύ δυνατή και φιλόδοξη Λέστερ υποδέχεται στο «Κινγκ Πάουερ» την εξαιρετική φέτος Σαουθάμπτον. Μιλάμε για ένα παιχνίδι μεταξύ δυο ομάδων με μόλις 3 πόντους διαφορά στην 4η και 7 η θέση του πίνακα.

Λέστερ: Έχοντας ένα σχήμα με 3-4 αλλαγές από την συνηθισμένη 11άδα, η Λέστερ δεν είχε κανένα πρόβλημα στο Κύπελλο κόντρα στη Στόουκ. Οι «αλεπούδες» είναι σε πολύ καλή κατάσταση τελευταία και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκονται αδιάκοπτα στην πρώτη 4άδα. Ο Ρότζερς γνωρίζει πως η Σαουθάμπτον είναι ένας… ύπουλος αντίπαλος και δεν είναι τυχαία η θέση που βρίσκεται. Βάρντι και Μάντισον επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα, ενώ η μοναδική απουσία που αντιμετωπίζει ο Βοροϊρλανδός κόουτς είναι ο Βέλγος χαφ Πράετ.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 0-4 επί της Στόουκ για το Κύπελλο. Ο Τζάστιν το 0-1 με καταπληκτικό σουτ στο 34’, το 0-2 έκανε ο Ολμπράιτον στο 59’. Το 0-3 έκανε ο Αγιόθε Πέρεθ στο 79’, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπαρνς στο 81’.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Σμάιχελ – Τζάστιν, Εβανς, Σογιουνσού, Καστάνιε – Τίλεμανς, Εντιντί – Ολμπράιτον, Μάντισον, Μπαρνς – Βάρντι.

Σαουθάμπτον: Δεν είχε παιχνίδι για το Κύπελλο τις τελευταίες ημέρες, οπότε οι παίκτες της Σαουθάμπτον είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για κάτι παραπάνω από 10 ημέρες. Αυτό όμως δε σημαίνει πως ο Χάσεχουτλ δεν θα έχει απουσίες, ίσα ίσα. Ο σημαντικός φορ Ντάνι Ινγκς βγήκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ ο Τζενεπό τραυματίστηκε κόντρα στη Λίβερπουλ. Αγωνία υπάρχει επίσης για τη συμμετοχή του Άνταμς, ενώ εκτός είναι εδώ καιρό οι Ρέντμοντ, Ομπαφέμι και Βέστεργκαρντ. Οι «Άγιοι» τα πηγαίνουν πολύ καλά φέτος γενικότερα στο πρωτάθλημα, ψάχνοντας συνήθως τα γκολ από τις στημένες φάσεις, κάτι που θα επιχειρήσουν να κάνουν και στο Λέστερ.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 1-0 επί της Λίβερπουλ. Το γκολ ο Ινγκς στο 2’. Πήρε την κατοχή η Λίβερπουλ, πάλεψε να βγάλει φάσεις, όμως η αλήθεια είναι ότι απείλησε περισσότερο από στατικές φάσεις.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-4-2): ΜακΚάρθι – Γουόκερ-Πίτερς, Στίφενς, Μπέντναρεκ, Μπέρτραντ – Τζενεπό (Ντιαλό), Γουόρντ-Πράουζ, Ρομέου, Αρμστρονγκ – Γουόλκοτ, Ανταμς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: «Λαβωμένη» γύρισε μετά το ματς με τη Λίβερπουλ η Σαουθάμπτον, καθώς έχασε τον σκόρερ της και τον βασικό της χαφ. Η Λέστερ στην έδρα της έχει κάνει ήδη αρκετές γκέλες για τα κυβικά της και θα μπει με «αέρα» στο παιχνίδι ώστε να βρει ένα γρήγορο γκολ. Θεωρούμε πως θα κερδίσει (1.88 με Novibet bonus ).

Για προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων, καζίνο, livescore και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

Share it