Search

Ντέρμπι Ρώμης ίσον… πόλεμος!

Μάθε τα πάντα για τις εταιρίες στοιχήματος

Με ένα εκ των πιο σπουδαίων ντέρμπι όχι μόνο της Ιταλίας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, ξεκινάει σήμερα η 18η αγωνιστική στο Καμπιονάτο. Μια αγωνιστική που έχει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς ακολουθούν και άλλα μεγάλα ματς μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Όπως είπαμε, λοιπόν, σήμερα έχουμε ένα τεράστιας σημασίας ραντεβού, που φέτος δεν είναι μόνο γοήτρου, αλλά και βαθμολογικής σημασίας. Όταν Λάτσιο και Ρόμα συναντώνται στο «Ολίμπικο», όλα τα «φώτα» του πλανήτη είναι στραμμένα στη Ρώμη, καθώς μιλάμε για μια «αιώνια» κόντρα, που ξεπερνάει τα σύνορα του ποδοσφαίρου.

Λάτσιο: Μπορεί φέτος η Λάτσιο στο Τσάμπιονς Λιγκ να συνεχίζει κανονικά, δείχνοντας πως είναι μια από τις πολύ καλές ομάδες της Ευρώπης, στο πρωτάθλημα όμως έχει μείνει πίσω από την πρώτη 4άδα και ψάχνει τρόπους για να ανέβει. Τελευταία τα πηγαίνει καλά προσέχοντας την άμυνά της, όμως θέλει μεγάλα αποτελέσματα για να «φτιάξει» ψυχολογία. Μια νίκη σε ένα ματς με τη «συμπολίτισσα» Ρόμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για τους «λατσιάλι». Ο Σιμόνε Ιντζάγκι δε θα έχει τον σημαντικό Κορέα στη σύνθεσή του και θα πάει αρχικά συντηρητικά στο ματς, ψάχνοντας τη μεγάλη φάση για το γκολ.

Ρόμα: Γλίτωσε μια πολύ «σκληρή» ήττα από την Ίντερ την περασμένη αγωνιστική, καθώς συνολικά ήταν καλύτερη, παίρνοντας την ισοπαλία στο φινάλε. Η Ρόμα παίζει πολύ καλά φέτος γενικότερα, περισσότερο καλά απ’ όσο την περίμεναν οι περισσότεροι και στοχεύει ακόμα και στην κορυφή, κυριολεκτικά από το πουθενά. Το εκτός έδρας ματς με τη Λάτσιο, ουσιαστικά είναι… εντός, καθώς μοιράζεται μαζί της το ίδιο γήπεδο και χωρίς κόσμο δεν κάνει διαφορά. Ο Φονσέκα δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στη σύνθεσή του σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ίντερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Και οι δυο ομάδες έχουν τα «όπλα» τους για να κυνηγήσουν τη νίκη στο παιχνίδι, όμως παραδοσιακά ένα τέτοιο ματς δύσκολα μπορεί έχει φαβορί, ασχέτως σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες. Αυτό που έχει πάντα, όμως, είναι πάθος, δύναμη και σκληρές «μονομαχίες». Εδώ και αρκετά σερί παιχνίδια τους, οι κίτρινες (και κόκκινες) είναι συχνό φαινόμενο. Θα πάρουμε το over 5.5 κίτρινες κάρτες στο 1.72 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr

Share it