Search

Παίκτης της Ξάνθης με κάθε επισημότητα ο Μίλος Πέτροβιτς!

Παίκτης της Ξάνθης είναι και επίσημα ο Σέρβος αμυντικός Μίλος Πέτροβιτς, με τους ξανθιώτες να επισημοποιούν την πρώτη τους χειμερινή μεταγραφή, ακολουθούν τις επόμενες ημέρες Κέλαβα(δείτε ΕΔΩ) ενώ οι Θρακιώτες κινούνται για την ολοκλήρωση ακόμη 2-3 μεταγραφών.

Ο Σέρβος αμυντικός αποτέλεσε το… Χριστουγεννιάτικο δώρου του ιδιοκτήτη της ομάδας Βασίλη Παπαδημητρίου στους φίλους της ομάδας(θυμηθείτε το σχετικό θέμα), προερχόμενος απο γεμάτες σεζόν στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ που μάλιστα τον αποχαιρέτησε με ιδιαίτερο τρόπο(δείτε ΕΔΩ).

Μιλάμε για έναν παίκτη που αποτέλεσε διακαή πόθο της ομάδας απο το καλοκαίρι, και αναμένεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την μεσοαμυντική γραμμή έχοντας την δυνατότητα να αγωνίζεται με την ίδια άνεση τόσο ως στόπερ, ως δεξί μπακ όσο και ως αμυντικός μέσος. Ο Πέτροβιτς θα φορά την φανέλα με το νούμερο 14

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Miloš Petrović.

Ο 30χρονος Σέρβος αμυντικός μετά από 2,5 πετυχημένα χρόνια στην κορυφαία κατηγορία του Βουλγαρικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, με την οποία κέρδισε δύο κύπελλα κι ένα Super Cup, θα ενισχύσει την προσπάθεια του ΑΟΞ.

Miloš, καλώς ήρθες στην Ξάνθη!

Share it