Search

Φάνης Ουζουνίδης: “Έχουν συναισθηματική αξία οι κάρτες μέλους, να δείξει ο κόσμος τον ενθουσιασμό και την αγάπη του στον κ. Πάπας”

Για τα δεδομένα με την πώληση των καρτών μελών, την έως τώρα ανταπόκριση αλλά και την σημασία τους μίλησε στην εκπομπή του SportsAddict.gr στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ο Αντιπρόεδρος και Νομικός Εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ξάνθη, Φάνης Ουζουνίδης.

Ο κ. Ουζουνίδης τόνισε πως: “Οι κάρτες μέλους, δεδομένου και της μεγάλης επένδυσης που έχει γίνει από τον μεγαλομέτοχο, δεν αντανακλούν στην οικονομική διάσταση του ζητήματος  δεν έχουμε ως στόχο με την πώληση των καρτών να συλλέξουμε οικονομική ενίσχυση, αλλά θα θέλαμε μέσα από αυτή την διαδικασία να εκδηλωθεί, και πιστέψτε με έχει σημασία, η συναισθηματική συμμετοχή του κόσμου.”

Για να συμπληρώσει πως: “Μέσα από την αγορά μιας κάρτας μέλους οι κάτοικοι της Ξάνθης θα εκδηλώσουν τον ενθουσιασμό τους, τον ίδιο με αυτό που έχει ο κ. Πάπας που όπως μπορούν να αντιληφθούν όλοι ανταποκρίνεται με επάρκεια. Επιθυμία μας ως διοίκηση είναι να ανταποκριθεί ο κόσμος για συναισθηματικούς λόγους ώστε όλοι με την αγορά κάρτας μέλους να εκφράσουν τον ενθουσιασμό και την αγάπη τους σε αυτό τον άνθρωπο που ήρθε να επενδύσει τα χρήματα του στην πόλη και την ομάδα.”

Ακούστε ολόκληρη την αναφορά του κ. Ουζουνίδη στις κάρτες μέλους της ομάδας:

Θυμηθείτε τα σχετικά σπορ και πως μπορείτε να προμηθευτείτε της κάρτες μέλους της ΠΑΕ Ξάνθη:

VIP

FANS 

JUNIOR

Share it