Search

«Πονηρό» ματς για τη Γιουβέντους!

Μάθε τα πάντα για την bet365

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται η αγωνιστική δράση σήμερα στη Σέριε Α’, καθώς γίνονται σημαντικά ματς Ρώμη και Τορίνο για τα ψηλά της βαθμολογίας. Θριαμβεύτρια της περασμένης αγωνιστικής ήταν σαφώς η Γιουβέντους, η οποία νίκησε τη Μίλαν και σε συνδυασμό με την ήττα της Ίντερ, μείωσε τη διαφορά της από τις δυο συν-διεκδικήτριες του τίτλου.

Σήμερα, οι «μπιανκονέρι» υποδέχονται μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, τη Σασουόλο του «δικού μας» Γιώργου Κυριακόπουλου, η οποία τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα, όντας στο -1 από την «μεγάλη Κυρία».

Γιουβέντους: Πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της φέτος στο πρωτάθλημα, η Γιουβέντους με ηγέτες τους Κιέζα και Ντιμπάλα, έφυγε νικήτρια από το Μιλάνο με 3-1 κόντρα στην «λειψή» Μίλαν, δείχνοντας σε όλους πως δε γίνεται κανείς να την ξεγράψει όσον αφορά τη μάχη του τίτλου.  Πέραν του Κριστιάνο, πλέον έχει ξεκάθαρα και άλλους πρωταγωνιστές, οι οποίοι αν πιάνουν καλή απόδοση δε μαρκάρονται. Απόντες παραμένουν οι Κουαντράντο, Ντε Λιχτ και Σάντρο λόγω κορονοϊού (δεν αποκλείεται κάποιος να είναι έτοιμος πάντως), τραυματίας ο Μοράτα.

Σασουόλο: Έκανε ακόμα μια σούπερ επιθετική εμφάνιση κόντρα στη Τζένοα η Σασουόλο, με τους αντιπάλους της να είναι μάλλον ικανοποιημένοι που δέχθηκαν μόνο 2 τέρματα. Η ομάδα από την κεντρική Ιταλία διανύει φέτος μια εξαιρετική σεζόν που την έχει φέρει μια ανάσα από την 4άδα και θα πάει με βλέψεις στο Τορίνο για να παίξει κόντρα στην πρωταθλήτρια της χώρας. Πολύ σημαντική απώλεια στη μάχη της αυτή, θα είναι ο αρχηγός Ντομένικο Μπεράρντι, ο οποίος θα κάνει τα πάντα για να είναι τουλάχιστον στον πάγκο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρχίζουν και επιστρέφουν σιγά-σιγά οι απόντες στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, κάνοντας έτσι πιο εύκολο το έργο του Πίρλο για το αρχικό σχήμα, όπως είδαμε και κόντρα στη Μίλαν. Η Σασουόλο δεν «νιώθει» από έδρες, παίζει ακριβώς το ίδιο επιθετικό ποδόσφαιρο πάντα και παντού και έχει την ικανότητα να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στο Τορίνο. Σε καλή απόδοση (1.73) το να σκοράρουν και οι δυο από τη Betshop.

Δωρεάν προσφορες* bet365 με τον Άρχοντα στο Αrxondasbet.com

Share it