Search

Το νέο κλειστό γυμναστήριο…. στα χέρια του δημάρχου Αλεξανδρούπολης!

Με μία σέλφι ευχαρίστησε όσες και όσους του ευχήθηκαν για την ονομαστική του γιορτή ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης. «Συνήθης πρακτική» για τα social media θα έλεγε κάποιος, μόνο στη συγκεκριμένη φωτογραφία ο κος Ζαμπούκης κρατάει στα χέρια του μία μακέτα, την οποία χαρακτηρίζει και ως «το καλύτερο δώρο» για την γιορτή του.

Η μακέτα αυτή δεν άργησε να προκαλέσει ερωτηματικά, στα οποία το «R» έχει απαντήσεις: Η μακέτα αναπαριστά το νέο κλειστό γυμναστήριο που φιλοδοξεί να κατασκευάσει στην Αλεξανδρούπολη η δημοτική αρχή.

Πρόκειται για ένα κλειστό γυμναστήριο άνω των 1000 θέσεων που χωροθετείται στην περιοχή του κολυμβητηρίου «Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης». Ο προύπολογισμός του έργου αγγίζει τα 7 εκ ευρώ με το μεγαλύτερο μέρος του ποσού να είναι ήδη εξασφαλισμένο.

Η οικοδομική άδεια για την ανέγερση του Γυμναστηρίου έχει ήδη δοθεί ενώ έχει ανάψει και το «πράσινο φως» από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Τέλος, το Κλειστό Γυμναστήριο θα φέρει το όνομα του αείμνηστου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Γιώργου Παυλίδη.

Πηγή: reportal.gr

Share it