Search

Μετά την Χαντάβα, διαδικτυακή προπόνηση και με τη Στέλλα Χριστοδούλου για τις αθλήτριες της ΑΕ Κομοτηνής!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η τρίτη διαδικτυακή προπόνηση, όπως την έχουν ονομάσει οι δύο φίλοι και στενοί συνεργάτες και προπονητές των ομάδων της Πύλου και της ΑΕ Κομοτηνής, Κωνσταντίνος Σαρμάς και Παναγιώτης Τατούλης.

Καλεσμένη τους ήταν η διεθνής πασαδόρος Στέλλα Χριστοδούλου, η οποία πρόσφατα πήρε μεταγραφή στην Aydın BBSK, καθώς είναι εξαιρετικά αβέβαιη η συνέχιση της Α1 γυναικών στην χώρα μας. Η διεθνής αθλήτρια και μέχρι πρότινος αρχηγός του Ολυμπιακού απάντησε σε ερωτήσεις των κοριτσιών, μίλησε για την καριέρα της και έδωσε συμβουλές στα νεοτέρα κορίτσια που βρίσκονται στο ξεκίνημα τους.

Στην δύσκολη περίοδο που διανύει ο αθλητισμός στη χώρα μας η ιδέα των δύο αυτών προπονητών να φέρουν κοντά τις αθλήτριες τους με τις μεγαλύτερες αθλήτριες στο χώρο αποτελεί καινοτομία και ήδη μετά από την πρώτη διαδικτυακή τους προπόνηση, αυτό το μοντέλο ξεκίνησε να λειτουργεί και να εφαρμόζεται και σε άλλες περιοχές της χώρας. Στις διαδικτυακές συναντήσεις τους , ως τώρα έχουν πάρει μέρος 107 αθλήτριες. Στις προηγούμενες 2 συναντήσεις καλεσμένοι των παιδιών ήταν η Εύα Χαντάβα και ο Ηλίας Κρεούζης.

Share it