Search

Οι αγαπημένες του ομάδες αλλά και σύσσωμος ο Ξανθιώτικος αθλητισμός αποχαιρετούν τον Γ. Σπυριδόπουλο

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην κοινωνία της Ξάνθης η είδηση πως ο Γιώργος Σπυριδόπουλος σε ηλικία μόλις 42 ετών κατέληξε απο κορονοϊό στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Όπως είναι απόλυτα λογικά δεν μπορούσαν να κρύψουν το σοκ τους οι ομάδες στις οποίες ήταν παράγοντας ο Γιώργος Σπυριδόπουλος, με σύσσωμη την ομάδα του Αστέρα Μαγικού να τον αποχαιρετά με έναν ιδιαίτερα συγκινητικό κείμενο(δείτε ΕΔΩ), ακολούθησαν δελτία τύπου απο τον Απόλλωνα Διομηδείας όπου υπήρξε Πρόεδρος, τον Άθλο Ξάνθης όπου ήταν μέλος αλλά και η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης της οποίας ήταν μέλος. Πιο συγκεκριμένα:

Απόλλων Διομηδείας: “Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου μας και πρώην προέδρου της ομάδας Γιώργου Σπυριδοπουλου, ενός ανθρώπου που αγαπούσε με πάθος των Απόλλωνα! Καλό ταξίδι 🙏🙏

Άθλος Ξάνθης: ” Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλος Α.Σ. Ξάνθης εκφράζει τη θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του μέλους μας Σπυριδοπουλο Γιώργο για τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατό του.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

Αυτοκινητιστική Λέσχη Ξάνθης: “Ο Πρόεδρος τα μέλη και σύσσωμοι η οικογένεια της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Ξάνθης θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του για τον άδικο χαμό του μέλος μας και πάνω απ όλα φίλο μας Γιώργο Σπυριδοπουλο που μας άφησε σήμερα από την πανδημία Covid-19. Καλό ταξίδι φίλε μας Γιώργο που ήσουν ένα θηρίο εξωτερικά αλλά με μια καλή ψυχή μέσα σου.”

Ενώ ακολούθησε μπαράζ συλληπτήριων ανακοινώσεων και απο τους 3 εκπροσώπους της Ξάνθης στην Γ’ Εθνική, τις Βασίλισσες, πλήθος ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης και φυσικά την ΠΑΕ Ξάνθη(θυμηθείτε ΕΔΩ). Παρακάτω οι ανακοινώσεις της Ένωσης αλλά και των εκπροσώπων της Ξάνθης σε Εθνικές κατηγορίες.

ΕΠΣ Ξάνθης: “Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Γιώργου Σπυριδόπουλου αλλά και στο σωματείο του Αστέρα Μαγικού για την απώλεια τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.”

Βασίλισσες της Θράκης: “Η γυναικεία ποδόσφαιρικη ομάδα Βασίλισσα της Θράκης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Γιώργου Σπυριδόπουλου αλλά και στην αθλητική οικογένεια του Αστέρα Μαγικού για την απώλεια τους.”

Άρης Αβάτου: ” Η ομάδα Άρη Αβάτου , εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιώργου Σπυριδοπούλου, ο οποίος έφυγε πρόωρα και αιφνίδια από την ζωή. Ο Θεός να τον αναπαύσει!”

Ορφέας Ξάνθης: “Κρίμα κρίμα τόσο νωρίς να ειναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει συληπηρια στην οικογένεια του καλό κουράγιο”

Αναγέννηση Θαλασσιάς: “Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια της Αναγέννησης Θαλασσιας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Σπυριδόπουλου αλλά και στην οικογένεια του Αστέρα Μαγικού για τον αδόκητο χαμό του εκλιπόντος .”

Share it