Search

Κατατίθεται πλάνο έναρξης για την Super League 2 στην Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας! Ούτε ένα κρούσμα σε 500 τέστ

H Super League 2 δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά στην έναρξη του πρωταθλήματος. Κατά γράμμα τηρείται το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας συνεδριάζει την Παρασκευή (08/01) και εκτός απροόπτου θα ανάψει το «πράσινο φως» για την έναρξη της Super League 2 το διήμερο 16-17 Ιανουαρίου.

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι θα εξετάσει εντός 10ημέρου το αίτημα έναρξης της Super League 2. Η τελευταία, λοιπόν, με έγγραφο που απέστειλε την Τετάρτη (06/01) ζητά να συμμετάσχει στην προσεχή τηλεδιάσκεψή τους και να παρουσιάσει το πλάνο σέντρας. Εννοείται ότι αν το αίτημα δεν συζητηθεί έως και τη Δευτέρα (11/01), τότε το πρωτάθλημα δεν θα εκκινήσει ούτε το διήμερο 16-17 Ιανουαρίου.

Παρουσία των κ.κ. Μαυρωτά, Γραμμένου, Μπουτσικάρη, Λεουτσάκου, Μπαντή η SL2 θα υπογραμμίσει ότι από τις 13 Δεκεμβρίου, οπότε δόθηκε το «οκ» για προπονήσεις, οι 12 ΠΑΕ τήρησαν στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως αυτό έχει οριστεί από την επιτροπή covid της γ.γ.Α. Μάλιστα, από τα έως τώρα τεστ που έχουν γίνει σε περίπου 500 ποδοσφαιριστές, προπονητές και προσωπικό των ομάδων, δεν έχει παρουσιαστεί ούτε ένα κρούσμα. Σημειώνεται ότι την τρέχουσα εβδομάδα θα διενεργηθούν έλεγχοι για τρίτη φορά.

Share it