Search

Σκόραρε ξανά ο Κενάν Μπαργκάν στην χορταστική ισοπαλία της Καρμιώτισσα με Ε.Ν. Παραλιμνίου!(+video)

Εντυπωσιακό παιχνίδι έγινε στο Παραλίμνι οπού η τοπική Ένωση Νέων Παραλιμνίου και Καρμιώτισσα αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2, με τον ξανθιώτη μεσοεπιθετικό των φιλοξενούμενων να σκοράρει το δεύτερο τέρμα του στη σεζόν μετά το “χρυσό” με το ΑΠΟΕΛ(θυμηθείτε ΕΔΩ).

Η Καρμιώτισσα όπως σημειώνει το goal.philenews.com ήταν καλύτερη, απείλησε περισσότερες φορές, προηγήθηκε και είχε δοκάρι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ισόπαλες. Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου αποδείχτηκε εύστοχη 100% σε αυτό το διάστημα, ισοφαρίζοντας λίγο προτού σφυρίξει ο Χρυσοβαλάντης Θεουλής τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 29’ μετά από συνεργασία τριών ποδοσφαιριστών. Ο Μόμο Σασί από δεξιά έδωσε κάθετη μπάλα στον αδερφό του, Ίσμαϊλ Σασί, ο οποίος γύρισε λίγο προτού φτάσει στη γραμμή του κόρνερ και σέρβιρε στον Κενάν Μπαργκάν. Ο τελευταίος σούταρε και άνοιξε το σκορ. Στο 33’ χάθηκε η σπουδαιότερη ευκαιρία μάλιστα για να διπλασιαστεί το σκορ, όταν ο Νεοφύτου σούταρε και η μπάλα χτύπησε δοκάρι και έξω.

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στην πρώτη απειλητική επίσκεψή τους στην αντίπαλη περιοχή. Ο Λουσέρο σέντραρε και ο Θεοδώρου (μάλλον) με τον ώμο έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έφερε το ματς στα ίσα στο 45’+1.

Το γκολ των βυσσινί προφανώς λειτούργησε ευεργετικά στην ψυχολογία τους, που μπήκαν βελτιωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Το ματς ήταν πιο ισοζυγισμένο σε σχέση με το πρώτο μέρος και μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές του Φερέρ βρήκαν τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για να προηγηθούν. Οι κεφαλιές των Ουντόζι (56’) και Θεοδώρου (71’) δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο τελευταίος πέταξε στα σκουπίδια τετ α τετ με τον Τούμπα στο 76’.

Ό,τι δεν πέτυχε ο Κύπριος επιθετικός, όπως το πέτυχε ο αντικαταστάτης του. Ο Ίλια Μαρκόφσκι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 77’ και στο 85’ πέτυχε το δεύτερο γκολ για την Ένωση. Προηγήθηκε (νέα) σέντρα του Λουσέρο, ο Μπαράνοφ παρενέβη με κεφαλιά και η μπάλα στρώθηκε στον Ουκρανό, ο οποίος σούταρε και νίκησε τον Τούμπα. Η τελευταία λέξη ωστόσο ανήκε στην Καρμιώτισσα με κεφαλιά του Μαλεκίδη στο 95’+5.

Share it