Search

Με τα γκολ στο 2.30 στο «Μπομπονέρα»!

Ο δεύτερος ημιτελικός του Λιμπερταδόρες διεξάγεται στο «Μπομπονέρα», εκεί όπου η Μπόκα θα υποδεχθεί τη Σάντος σε μια μεγάλη μονομαχία.

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος

Μάθε ποτε ανοιγουν τα πρακτορεια οπαπ

Ο δεύτερος ημιτελικός του Λιμπερταδόρες διεξάγεται στο «Μπομπονέρα», εκεί όπου η Μπόκα θα υποδεχθεί τη Σάντος σε μια μεγάλη μονομαχία. Οι δύο ομάδες τελευταία φορά αναμετρήθηκαν στους τελικούς του 2003, όταν η Μπόκα είχε επικρατήσει και στα δύο ματς. 2-0 εντός έδρας και 3-1 εκτός. Μάλιστα ο Τέβες είχε παίξει και είχε σκοράρει στη ρεβάνς. Εεε, του ανήκει δικαιωματικά η φωτογραφία, μιας και 17 χρόνια μετά είναι σημείο αναφοράς των «χενεΐζες» και αρχηγός τους. Θέλει να τους οδηγήσει στο πολυπόθητο τρόπαιο ξανά!

Η Μπόκα είναι σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, το έδειξε και απέναντι στη Ρίβερ, που έφερε εντός έδρας 2-2 σε μια πραγματική ματσάρα το Σάββατο για το εγχώριο τουρνουά. Θα μπορούσε να το έχει πάρει όποιος θέλει αυτό το ματς, αλλά η… μπίλια έκατσε στο Χ και την ομάδα του Ρούσο την βόλεψε. Στην προηγούμενη φάση του Λιμπερταδόρες απέκλεισε την Ρασίνγκ, όπου στο πρώτο ματς ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0, αλλά στη ρεβάνς ήταν καταιγιστική και το τελικό 2-0 την αδικεί. Θα μπορούσε να έχει κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Άπαντες είναι προσηλωμένοι στον στόχο τώρα, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον τελικό.

Η Σάντος δεν πατάει τόσο καλά το τελευταίο διάστημα, αλλά έχει ρίξει το βάρος στο Λιμπερταδόρες και το πρωτάθλημα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης τρόμαξε κόσμο, όπου πέταξε εκτός συνέχειας την Γκρέμιο και έδειξε ότι στοχεύει στον τελικό. Από τη μέση και μπροστά έχει ποιότητα και θα αναζητήσει το εκτός έδρας γκολ.

Η Μπόκα είναι το φαβορί ναι στο ματς, αλλά 1.60 σε ημιτελικό Λιμπερταδόρες δεν υπάρχει σε αργεντινοβραζιλιάνικη μονομαχία. Η παρέα του Τέβες θα μπει να πιέσει, μπορεί να σκοράρει με άνεση, αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει και η Σάντος, που θα βρει κενά στην άμυνα της Μπόκα. Πολύ μεγάλο το G/G στο 2.30.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Α’ Αργεντινής στο Foxbet.

Share it